Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın karavan pozu heyecan yarattı! İşte oyuncunun yeni karakteri!

Onur Tuna’nın karavan pozu heyecan yarattı! İşte oyuncunun yeni karakteri!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna, Fox TV ekranında izleyicilerle geçen sezon buluşan Mahkum dizisi ile kariyerinde çok büyük bir sıçrama yaptı.

Mahkum dizisinin finalinin ardından bir süre dinlenen oyuncu Onur Tuna yeni projesini seçti. Tuna,kendisine gelen dizi projeleri arasında dijital platform Bein Connect’te yayınlanacak olan Sarmaşık Zamanı’nı tercih etti.

Burçin Terzioğlu, Yiğit Kirazcı, Emre Karayel ve Hazal Türesan ile birlikte başrolde yer alan Onur Tuna, yine aksiyon dolu bir hikayenin içinde yer alacak.

Onur Tuna'nın karavan pozu heyecan yarattı! İşte oyuncunun yeni karakteri! 7

Onur Tuna’nın son instagram paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Karavanda ayna pozu veren oyuncu paylaşımına ‘Kerem’ notunu düştü. Oyuncunun paylaşımı dizinin setinin başladığını gösterdi.

Sarmaşık Zamanı dizisi, bir sitede işlenen cinayetin ardından yaşanan nefes kesici olayları aktaracak. Onur Tuna’nın ‘Kerem’ isimli karakteri canlandıracağı dizi, oyuncunun hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Mahkum dizisi ile Fox TV ekranında geçen sezon önemli bir çıkışa imzasını atan Onur Tuna, sergilediği başarılı oyunculuk ile de adından söz ettirmişti. Dizinin beklenmeyen bir şekilde erken final yapması oyuncunun hayranlarını üzmüştü. Tuna’nın yeni teklifler alması ve farklı projelerle yeniden setlere dönecek olması hayranlarını sevindiren bir gelişme oldu.