Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın bir huyu var ki partneri Deniz Baysal hayranlıkla izliyor!

Murat Yıldırım’ın bir huyu var ki partneri Deniz Baysal hayranlıkla izliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinin üçüncü sezonunda erkek başrol olarak kadroya dahil olan Murat Yıldırım, projenin yeniden reytinglerde zirveye çıkmasını sağladı. Pazar akşamları Yargı dizisi ile zorlu bir rekabet halindeki dizi, ikinci sezonun sonlarına doğru kaybetmeye başladığı izleyici ilgisini, Murat Yıldırım transferi ile geri döndürdü.

Üçüncü sezonu da çok başarılı geçen ve iyi reytingler ile sezon içinde birincilikler elde ederek Yargı dizisiyle güçlü bir rekabet sergileyen Teşkilat’ın iki başrol oyuncusu hayranlardan gelen soruları yanıtladı. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal ikilisine diziyle ilgili değişik sorular yöneltildi. Hikayenin içinde dövüş sahneleri çok olduğu için, aksiyon dolu anlar bir hayli merak ediliyor.

Dövüş sahneleri için Murat Yıldırım’ın çok yoğun bir çaba harcadığını Deniz Baysal bir da hayranlık ifadeleri ile anlattı. Baysal, parnerini överek şunları söyledi:

“Sette çalışmak durumunda kalıyoruz. Onun haricinde gidip çalışamıyoruz. Murat çok üzerine düşüyor açıkçası, ben de hayranlıkla izliyorum. Benden çok daha ileri seviyede tabii ki. Ona gıpta ediyorum.”

Murat Yıldırım'ın bir huyu var ki partneri Deniz Baysal hayranlıkla izliyor! 7

Deniz Baysal bu sözleri ile partnerinin ne kadar çalışkan ve rolünü ne kadar çok önemsediğini de ifade etmiş oldu. Oyuncu sette bir saat öncesinden video geldiğini ve koreografiyi kısa sürede yapabildiklerini, bu tür hareketli sahneler için çok fazla çalışma fırsatı olmasa da üstesinden geldiğini anlattı.

Murat Yıldırım ise partnerinin mütevazilik yaptığını ve aksiyonda çok iyi olduğunu anlattı. Yıldırım, “Mütevazilik yapıyor, Deniz gerçekten aksiyonda çok iyi. Bütün samimiyetimle söylüyorum, gerçekten zor bir şey. İri yarı adamların karşısında onlarla aksiyonda olmak senin için inandırıcı olmalı. Benimki daha kolay, senin inandırmak benimkinden daha zor. Bravo” diyerek partnerini yüzünü gülümseten bir övgüde bulundu.