Ana sayfa Dizi Haberleri Feyyaz Duman’ın sosyal medyadaki havası Kıvanç Tatlıtuğ’da yok!

Feyyaz Duman’ın sosyal medyadaki havası Kıvanç Tatlıtuğ’da yok!

tarafından ker_def
Feyyaz Duman’ın popülerliği Kıvanç Tatlıtuğ’da yok!

Son dönemde dizilerde erkek oyuncular arasında bir popülerlik yarışı var.

Televizyon Gazetesi Detay – Bu yarışta önde giden isim Kadın dizisinden çıktı… Ancak bu oyuncu Kadın dizisinin başrolünde bile değil… Yani yan karakterde rol alıyor…

Kadın dizisinin Arif’i şu sıralar sosyal medyada en popüler erkek karakteri… Feyyaz Duman da sosyal medyanın en popüler erkek oyuncusu konumunda bulunuyor.

Somera’nın yaptığı analizde Feyyaz Duman, Söz dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş’ı bile geride bırakarak birincilik koltuğuna oturdu.

Alperen Duymaz da Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un önünde seyrediyor. Alperen Duymaz 3. olurken, Kıvanç Tatlıtuğ, bir hayli geride 4. sırada listede. Alp Navruz ise yaz aylarından bu yana TRT1 ekranında Elimi Bırakma dizisinedeki Cenk karakteriyle dikkat çekmekteydi. Alp Navruz, en popüler erkek oyuncular listesinde 5. sırada kendisine yer bulmuş durumda.

Bu 5 kişilik listede 4 diziden toplam 5 oyuncu var. Çarpışma’da Alperen Duymaz ve Kıvanç Tatlıtuğ listeye girerek önemli bir çıkışa imza atmış durumdalar.

Feyyaz Duman'ın sosyal medyadaki havası Kıvanç Tatlıtuğ'da yok! 8

Kadın, Söz ve Elimi Bırakma dizileri de oyuncuların performanslarıyla öne çıkmış durumda.

Ancak asıl dikkat çeken detay ise birincilik koltuğunda oturan Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Arif’in yan karakter, diğerlerinin ise baş karakter oldukları gerçeği..

Feyyaz Duman öyle başarılı bir performans sergiliyor ki, çok iddialı rakip dizilerin başrol oyuncularının bile önünde listede zirvede yer alıyor.

Feyyaz Duman'ın sosyal medyadaki havası Kıvanç Tatlıtuğ'da yok! 9