Ana sayfa Dizi Haberleri Fi dizisi izle! Fi 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Fi son bölümde ne oldu?

Fi dizisi izle! Fi 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Fi son bölümde ne oldu?

tarafından ker_def

“BENDEN VE BENİM ÇEVREMDEN UZAK DUR!”

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen Fİ’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Can Manay’ın Özge’nin araştırılmasını istediği tanıtımda Eti’nin “Her şeyi hesaplayabilirsin, her şeyi! Ama insanlar hakkında sadece tahminde bulunabilirsin!” sözleri dikkat çekiyor. Can Manay’la ilgili gerçeklerin peşini bırakmayan Özge, Can’ın “Benden ve benim çevremden uzak dur!” tehdidiyle sarsılıyor.

Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Fi dizisinin 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Fİ DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İnternet dizisi olarak ünlenen ve yayınlandığı tarihde büyük ilgi gören Fi dizisinin televizyonda beklentilerin altında kalması şaşırtmıştı.

Fi dizisinin 6. bölümünün elde edeceği sonuç merak ediliyor.

İşte 6. bölüm fragmanı:

Fİ’nin dün akşam ekrana gelen 5. bölümünde Alara’nın yaptıkları yüzünden tartışan Deniz ve Duru ayrılma noktasına geldi. Özge, Sadık’ın magazin sitesi kurmasına karşılık Can Manay’la ilgili gerçekleri anlatacağını söyledi. Duru, Can’ın yakın arkadaşı Eti’nin yanına terapi gidince Eti, Duru’yu yakından tanıma fırsatı elde etti. Duru, Deniz’in sürpriz evlilik teklifini kabul etti. O sırada evde olan ve onları dinleyen Can, zafere yürüdüğünü düşünürken yanıldığını anladı.

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı dizide Seranay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

“Fİ”, 6. bölümü ile 12 Nisan Perşembe günü saat 22.30’da Show TV’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıl sonu gösterisi için gereken sponsoru bularak Deniz’in dostluğunu kazanan Can, konservatuvara yaptığı ziyarette, Duru’nun baş dansçı olabilmek için seçmelere katılmak zorunda kaldığını öğrenir.