Ana sayfa Dizi Haberleri Fi ve Muhteşem Yüzyıl’ın yönetmeni Mert Baykal’dan yeni bir dizi projesi ortaya çıktı

Fi ve Muhteşem Yüzyıl’ın yönetmeni Mert Baykal’dan yeni bir dizi projesi ortaya çıktı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni dizi projeleriyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sezonun açılmasıyla birlikte televizyon ekranlarında adeta cümbüş yaşanıyor. Yeni başlayan diziler, bir önceki sezondan gelenler ve hazırlıkları süren yapımlarla ilgili sürekli bir haber akışı var. Televizyondaki dizilerin yanı sıra artık Netflix, BluTV, PuhuTV gibi alanlar için çekilen diziler de izleyenlerin markajında.

Dijital platform için çekilen diziler arasında ilk olanların başında gelen ve pek çok kişinin hala unutamadığı, hatıralardan silinmeyecek bir dizi olmuştu Fi dizisi. Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsur, Yasemin Allen gibi isimleri bir araya getiren dizi çok konuşulmuştu.

Azra Kohen’in Fi-Çi-Pi isimli üçleme kitabından alıntılanmış ancak yaşanan anlaşmazlık nedeniyle konu mahkemeye taşınmış, dizi final yaptıktan sonra da bu konularla gündeme gelmişti.

Fi dizisinin yönetmenliğini Mert Baykal yapmış ve o dönem çok da gündeme gelmişti. Aynı zamanda Ünlü Oyuncu Derya Baykal’ın, Ferhan Şensoy’dan önceki evliliğinden olan oğlu Mert Baykal, Muhteşem Yüzyıl dizisine de imza atmıştı.

Murat Boz ve Burak Özçivit’in başrolünde oynadıkları Kardeşim Benim ve Kardeşim Benim 2 filmlerinin de yönetmenliğini yapan bir isim Mert Baykal. Sektördeki genç, başarılı ve idealist bir yönetmen.

Fi ve Muhteşem Yüzyıl'ın yönetmeni Mert Baykal'dan yeni bir dizi projesi ortaya çıktı 7

Şimdilerde Mert Baykal’ın yeni bir dizi projesi ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre Baykal, yine iddialı bir dizi için kolları sıvamış.

Dizinin Netflix’te yayınlanacağı ifade edilirken, pek çok ünlü yapıma imza atan ve Muhteşem Yüzyıl’ın da yapımcısı olan TİMS Productions tarafından çekileceği belirtiliyor. Dizinin ismi ise Sıcak Kafa olacak. Ocak ayında çekimlerin başlaması bekleniyor.

Henüz dizide kimlerin oynayacağı belli değil ancak iddialı bir proje olacağı da bu isimlerden belli…