Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Güven, Babil dizisi ile yeniden fenomen olma yolunda!

Ozan Güven, Babil dizisi ile yeniden fenomen olma yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ozan Güven, ayrı bir özel kitlesi bulunan oyuncular arasında yer alıyor. Her projesini mutlaka izleyen geniş hayran kitlesine sahip oyuncu, şimdilerde Babil dizisinde Egemen olarak ekranda boy göstermekte.

Daha önce Fi dizisinde Can Manay olarak izleyicilerin karşısına çıkan, ortaya koyduğu performans ile de büyük başarılar sağlayan oyuncu, hala akıllara da bu karakter ile yer alıyor.

Babil dizisindeki Egemen rolü ise Ozan Güven’in performansını sergilemesi bakımından önemli bir karakter… Egemen’in güven vermeyen duruşu, sinsiliği ve kaypaklığını çok iye yansıtan Güven, yine fenomen olmaya aday bir işte kendini göstermekte.

Babil dizisinde haftalar ilerledikçe performansların da arttığı, başrol oyuncularının olayların akışı içinde müthiş bir performans ortaya koyduğunu görebilirsiniz.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından Egemen’i hatırlatan bir paylaşım yaptı. Takipçileri de Babil dizisini ve oyunculukları çok iyi bulduklarını belirten yorumlarda bulundu. “Gerçek aktör, bu jenerasyon şahane çalışıyor, dostluklar çok güzel” diye yorum bırakan bir takipçi, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Babil.. Egemen..
@babildizi @ayyapim @startv

Ozan Güven, Babil dizisi ile yeniden fenomen olma yolunda! 7