Ana sayfa Sosyal Medya Fiko ve Elisa’dan müthiş pozlar… Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu çocuklarını buluşturdu, ortaya nefis bir kare çıktı

Fiko ve Elisa’dan müthiş pozlar… Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu çocuklarını buluşturdu, ortaya nefis bir kare çıktı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Dizilerin, sinema filmlerinin sevilen ve başarılı iki kadın oyuncusu Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu, gerçek hayatta da iki yakın arkadaşlar. Onların ilk kez bir araya geldiği yapım, Aşk-ı Memnu olmuştu. Hazal Kaya, o sıralar henüz liseye gidiyordu. Kariyerinin başında bir oyuncuydu. Aradan yıllar geçti ve iki oyuncu bu kez bir sinema filminde buluştular ve iki kardeşi oynadılar.

Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde Sertab Bal ve Harika Bal isimli karakterlere hayat verdiler. Hazal Kaya, uzun yıllardır Nur Fettahoğlu ile abla-kardeşi oynamayı çok istediğini filmden önce belirtmişti.

Birlikte uzun bir zaman geçiren iki oyuncu, filmin kamera arkasından eğlenceli anları da takipçileriyle sosyal medyadan sık sık paylaşmışlardı. Komedi türündeki filmin setinde de gülmecenin eksik olmadığı, yakın arkadaşlıkların kurulduğu yaptıkları paylaşımlarda da görüldü.

Filmin çekimleri kısa bir süre önce tamamlandı. Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu, boş bir günlerinde buluştular. Sadece kendileri değil, çocuklarını da buluşturdular.

Fettahoğlu, iş insanı Levend Veziroğlu ile evli ve 2016 yılında Elisa Güzin adını verdiği kızını kucağına almıştı. Elisa şimdi 4 yaşında.

Hazal Kaya ise meslektaşı Ali Atay ile evli. Kaya’nın geçtiğimiz yıl Kasım ayında oğlu Fikret Ali dünyaya gelmişti. Henüz 11 aylık olan Fiko ve Elisa’yı buluşturan iki oyuncu, onların bu sevimli hallerini de fotoğraflayıp paylaştılar.

Elisa’nın Fiko’yu öptüğü o anın fotoğrafına Nur Fettahoğlu, “First Kiss” (ilk öpücük) notunu düştü.

İşte iki ünlü annenin iki sevimli çocukları…

Fiko ve Elisa'dan müthiş pozlar... Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu çocuklarını buluşturdu, ortaya nefis bir kare çıktı 9

Fiko ve Elisa'dan müthiş pozlar... Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu çocuklarını buluşturdu, ortaya nefis bir kare çıktı 10

Fiko ve Elisa'dan müthiş pozlar... Hazal Kaya ve Nur Fettahoğlu çocuklarını buluşturdu, ortaya nefis bir kare çıktı 11