Ana sayfa Sosyal Medya Vildan Atasever, çok sarsacak bir hikayeyle sinemada

Vildan Atasever, çok sarsacak bir hikayeyle sinemada

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir ekranlarda olmayan Vildan Atasever, bu süre içerisinde sessiz sedasız çekilen bir filmde rol aldı. Filmin konusu izleyenlerin içini sızlatacak gerçek bir hikayeye dayanıyor. Vildan Atasever, otizmli eşi olan bir çocuk annesi bir kadını oynuyor. Ödüllü yönetmen Ahmet Sönmez’in filmi olan Sadece Farklı, otistik bir baba ve normal bir anne ile oğlunun hikayesini ele almakta.

Tam 8 yıl boyunca süren çalışmaların sonunda çekilen filmde Vildan Atasever, Ayşe isimli bir kadına hayat verirken, Ömer Akgüllü de Fikret isimli otizmli bir babayı oynuyor. Oğulları Kerem rolünde ise Aybars Kartal Özson rol aldı filmde.

Son dönemde çeşitli sinema filmleri ve dizilerle de gündeme getirilen otizmli bireylerin hayatları, yaşadıkları zorluklar, toplumsal ve sosyal hayatın içindeki durumlarının irdelendiği yapımlar arasına katılan Sadece Farklı, her yönüyle sarsıcı bir hikaye.

Filmde oynadığı Ayşe karakterini çok özümseyen ve seven Vildan Atasever, filmin 25 Ekim’de Beyoğlu Sineması’nda gösterime gireceğini hatırlattığı instagram paylaşımıyla dikkat çekti.

“Ayşe’m” notunu düşen oyuncu, filmden bir kareyle aşağıdaki paylaşımı yaptı. Atasever, verdiği bir röportajda
filmden önce otizm konusunu araştırdığını, bildiğini sandığı halde derinlemesine bilmediğini gördüğünü söyleyerek “Fikret’le oturup yemek yediğimizde, oynadığımızda karşılıklı, bütün o sahneleri çektikçe Ayşe’ye daha çok hak vermeye başladım. Eşinizin otizmli olmasına gerek yok. Birçok kadın Ayşe’nin yaşadığını zaten normal hayatta yaşıyor. Empati kurduğumda iradenin Allah tarafından verilmiş çok büyük bir hediye olduğunu düşünüyorum.” açıklamasını yapmıştı.

İşte oyuncunun kendisini de çok etkileyen filmle ilgili paylaşımı…

Ayşe ‘ m ???? #sadecefarklı
@ahmetsonmez1 @_hayk.kirakosyan_ @omerakgullu @bogaziciff

25 Ekim saat 21:00 ‘ da @beyoglusinemasi ‘nda ????
26 Ekim saat 15:30 ‘da
@kadikoysinemasi ????

Vildan Atasever, çok sarsacak bir hikayeyle sinemada 7