Ana sayfa Dizi Haberleri Filiz, en büyük darbeyi Rahmet’ten yiyecek! Bizim Hikaye’de acı gerçek ortaya çıkıyor!

Filiz, en büyük darbeyi Rahmet’ten yiyecek! Bizim Hikaye’de acı gerçek ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Bizim Hikaye dizisinin 47. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Filiz’in öğrendiği gerçek karşısında büyük bir şok yaşayacağı görülüyor.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizide Elibollar’ın beklenmeyen bir misafiri çıka geliyor.

Bu kişi, Rahmet’in çalıştığı okuldaki Derin. Filiz, Derin’in söylediği sözler karşısında şoke oluyor. Aslında Derin, Rahmet’in çok zeki olduğu ve hademelik yapmayı tercih etmesine hep itiraz etmişti.

Filiz, en büyük darbeyi Rahmet'ten yiyecek! Bizim Hikaye'de acı gerçek ortaya çıkıyor! 7

Bu kez dayanamayıp durumu Filiz’e anlatmaya karar veriyor. Filiz, bunu duyduğunda çok büyük bir şok yaşıyor.

Kardeşi ile büyük gurur duyan, onun üniversitede okuduğunu sanan Filiz, okumak yerine okulda çalışmayı tercih eden Rahmet’e ağır sözler söyleyecek.

Rahmet ile konuşan Filiz’in sözleri ise yeni bölüme damgasını vuracak cinsten.

Filiz, “Hayatımdaki herkes yalan söylüyor bana. Hiç biri bu kadar koymadı bana. Benim en büyük hayal kırıklığım sen oldun Rahmet” sözleriyle Rahmet’i delik deşik ediyor adeta!

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kiraz’ın ortalıktan kaybolması herkesi alarma geçirmiş, dört bir koldan yürütülen aramalar sonuç vermedikçe Filiz delirecek noktaya gelmiştir. Bunlardan habersiz olan Barış ise mesafeli de olsa Filiz’le iletişim halinde kalabilmenin rahatlığıyla tüm dikkatini oğlunun sağlığına vermeye çalışmaktadır. Ancak hiç beklemediği anda gelen bir telefon, onun bu kararını ters yüz etmeye yeter. Kiraz’ı içine düştüğü çıkmazdan kurtarma çabası, Filiz’le Barış’ı bir kez daha bir araya getirir. Başlarda sorun olmadığını düşünseler de, kısa sürede aralarındaki mesafeyi korumakta zorlandıklarını fark ederler. İkisinin arasındaki çekim, Selim’le Barış arasında büyük rezalet çıkmasına neden olunca Filiz bu duruma bir dur demesi gerektiğini fark eder.