Ana sayfa Dizi Haberleri Filiz’i hasta eden şey ne? Bizim Hikaye’de tehlike bambaşka bir yerden geliyor!

Filiz’i hasta eden şey ne? Bizim Hikaye’de tehlike bambaşka bir yerden geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları Bizim Hikaye dizisinde Filiz, bir anda burnunu kanamasıyla yere düşecek.

51. bölüm 2. tanıtımında yaşananlar, izleyenleri endişelendirirken, Filiz, hastaneye kaldırılıyor.

Hastanede herkesin önünde Barış ona bir sürpriz yaparak evlilik teklif ediyor. Filiz’in ‘Evet’ yanıtıyla nişanlanan çift mutlu günler yaşarken, Filiz’i bekleyen bir tehlike var.

Durup dururken hastalanmadığı anlaşılan Filiz’in bu durumunun arkasından ne çıkacak? Barış ne bulacak?

Filiz'i hasta eden şey ne? Bizim Hikaye'de tehlike bambaşka bir yerden geliyor! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır. Barış’ın hem aileyi, hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken, Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar, Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken, bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.