Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapması beklenen Bambaşka Biri dizisi bitince sosyal medyada büyük kayıp yaşanacak!

Final yapması beklenen Bambaşka Biri dizisi bitince sosyal medyada büyük kayıp yaşanacak!

tarafından ker_def

Fox TV’nin dizileri içinde sosyal medyada en güçlü etkileşim yaratan projenin Bambaşka Biri olduğunu söyleyebiliriz. Sezon başından bu yana Hande Erçel ve Burak Deniz hayranları dizi ile ilgili yüz binlerce paylaşım gerçekleştirdi.

Her hafta Bambaşka Biri dizisinin sosyal medya etkileşiminde ne kadar güçlü olduğu görüldü ama bu durum ne yazık ki reytinglere yansımadı. Yerli dizi hayranlarının projeyi sahiplenmemesi, ardından yaşanan gün değişikliği ile birlikte Bambaşka Biri dizisi adeta bir köşeye atılmış oldu.

6 Ocak Cumartesi günü 15. bölümü yayınlanacak olan dizi ile ilgili basında yer alan haberlere göre 16. bölüm final olacak. Yani önümüzdeki hafta dizinin son kez ekranda olması yönünde bir beklenti bulunuyor.

Fox TV tarafından dizinin 16. bölümde final olacağına yönelik henüz bilgilendirme yapılmamış olsa da kulislerde bu iddia dolaşıyor… Bambaşka Biri dizisinin Fox TV için en büyük artısı sosyal medyada oluşturduğu izleyici gücü ve yurt dışında Türk dizilerini takip eden kitlenin bu projeye çok önem vermesiydi.

Özellikle de Latin Amerika ülkelerinde ve Avrupa’da bazı ülkelerde Bambaşka Biri dizisine yönelik olarak çok yoğun bir destek bulunduğunu birçok kez gördük. Hem Cannes’ta düzenlenen Mipcom fuarında dizinin alıcılardan büyük ilgi görmesi, sosyal medya ortamında her hafta müthiş etkileşimler oluşması gibi konular yabancı dizi hayranlarının projeyi sevdiğini ortaya koymuştu.

Ancak yerli dizi hayranlarının Bambaşka Biri dizisine sahip çıkmaması, reytinglerin sürekli düşmesi ve hikayenin de artık gündem bile olmaması gibi bir gerçeklik de var.

Sonuç olarak, Bambaşka Biri dizisi final yaptığı zaman Fox TV’nin en büyük kaybı sosyal medyada gerçekleşecek. Diziye olan ilginin yurt dışı satışları ile önümüzdeki süreçte de devam etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.