Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Final endişeleri arasında İyilik dizisine katılan yeni karakter ortalığı karıştıracak

Final endişeleri arasında İyilik dizisine katılan yeni karakter ortalığı karıştıracak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan İyilik dizisinin akıbetini izleyiciler merak ediyor. Gülümse Kaderine isimli dizinin beşinci bölümde final kararı alınmasının ardından İyilik için de benzer bir kötü son gerçekleşecek mi?

Bu soruyu soran dizinin hayranları, hikayenin gidişatından memnun ama final endişesi de sosyal medyada en çok dile getirilen konu oldu. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı İyilik dizisinin reytingleri Gülümse Kaderine’den daha iyi ve dizinin ekranda kalma ihtimali var.

Fox TV’nin izleyici ilgisinin azaldığı bir dönemde iki diziyi de ekrana getirmesi büyük bir riskti ve bu risk Gülümse Kaderine’nin vedası ile gerçekleşti. İyilik dizisinde ise final ihtimalinden daha çok, yeni karakter konuşuluyor. Dizinin hikayesi ilerledikçe izleyici ilgisi artıyor ve yeni karakter ile de hikaye daha da genişleyecek.

Medyapım tarafından hazırlanan İyilik dizisinin ekibine genç oyuncu, Mehmet Aykaç katıldı… Sinan karakterini canlandıracak olan Mehmet Aykaç, hikayede Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan karakterinin erkek kardeşi olarak yerini alacak.

Neslihan’ın çok düşkün olduğu, yakışıklı ve özgüvenli Sinan karakterinin hikayede nasıl bir değişim yaratacağı da şimdiden merak konusu oldu. Ancak Sinan karakterinin ortalığı fazlasıyla karıştıracak birisi olması bekleniyor.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu,
cuma günlerinin sevilen dizisi “İyilik” cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor.