Ana sayfa Dizi Haberleri İyilik dizisine Sevgili Geçmiş dizisinde dikkat çeken isim katılıyor

İyilik dizisine Sevgili Geçmiş dizisinde dikkat çeken isim katılıyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisi, aldatma ve entrika üzerine kurulu konusuyla ekranlara gelmekte. Hikayesi açısından Yasak Elma’ya benzetilen Fox TV’nin dizinde İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş başrollerde yer almakta.

Reytingleri beklenenin altında olsa da Fox TV, diziye şans vermeye devam ediyor. Şimdilik final ile ilgili bir işaret de gelmedi diziyle ilgili olarak İzleyenler açısından heyecanlı gelişmelerle devam ediyor İyilik dizisi.

Fox TV’nin geçtiğimiz günlerde yeni başlayan ve reytingi düşük olan Gülümse Kaderine dizisiyle ilgili aldığı final kararına karşın İyilik dizisi ile ilgili bir açıklaması henüz yok. Diziye yeni heyecan katmak adına, bir ismin daha kadroya dahil olacağı yakın zamanda ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre, İyilik dizisine Çiçek Acar dahil oluyor. Oyuncu, en son Sevgili Geçmiş isimli dizide oynadığı Gülistan karakteriyle dikkatleri çekmişti. Çiçek Acar, aradan geçen üç yılın ardından, İyilik dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İyilik dizisine Sevgili Geçmiş dizisinde dikkat çeken isim katılıyor 8

Yasak Elma’nın da yapımcısı olan Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği İyilik dizisi, izleyicisi tarafından beğenilmekte. Fakat kanal açısından istenilen reytinge ulaşmış durumda değil. Kanalın diziye şans vermediği anlaşılırken, henüz final yapıp yapmaması ile ilgili bir konu da dillendirilmiyor.

Konusu nedeniyle Yasak Elma’ya çok benzetilen ve sevilen oyuncularıyla da İyilik’in, ilerleyen bölümlerde daha çok dikkat çekmesi umuluyor.

İyilik dizisine Sevgili Geçmiş dizisinde dikkat çeken isim katılıyor 9

Bol entrikayı seven izleyici grubu için çekici bir dizi olarak görülse de henüz beklenen başarıya ulaşamadı.
Bu yüzden, İyilik dizisi için önümüzdeki bir kaç bölümün reyting sonuçları çok önemli. Dizinin üçüncü bölüm reytinglerinde ortalama rakamlara ulaşılması, bir umudu da yaşattı.