Ana sayfa Dizi Haberleri Final için üzülmeyin; Öğretmen’in görevini Alev Alev dizisi devralacak!

Final için üzülmeyin; Öğretmen’in görevini Alev Alev dizisi devralacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İnsanlık kartvizitle olmuyor! Alev Alev’de ne güzel söyledin Cihangir Ceyhan! Alev Alev dizisi izleyicilere mesaj veren, hayata karşı önemli sınavları ekrana taşıyan bir dizi olacak. 3 kadının güçlü duruşunu ve bir yangının hayatlarında neler değiştirdiğini izleyeceksiniz. Ancak bazı diziler vardır ki, alttan alta verdikleri mesajlarla çok önemli imzalar atarlar. Öğretmen böyle bir yapımdı. Ancak Fox TV hem planlama hatası hem de çok fazla destek vermek istemeyişi nedeniyle Öğretmen dizisinin biletini kesti, son 2 bölüm kaldı.

İzleyicilerin ise mesaj veren dizilerden yana Öğretmen’den beklediklerini Alev Alev devralacak gibi bir hissiyat var… Dizinin fragmanları hayata yönelik müthiş dersler çıkarmanızı sağlayacak. İşte Alev Alev de Öğretmen gibi mesaj veren bir dizi. Yayınlanan fragmanlarda Demet Evgar’ın canlandırdığı Cemre karakteri, hayatı sorgulatan sözleriyle dikkatleri çekmişti. Zorluklarla baş etmeye çalışan, önüne çıkarılan engelleri aşmak için her şeyini ortaya koyan Cemre’nin hikayesinin yanı sıra bir başka detay daha var…

Dizinin 1. bölümü 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak. İlk bölümden ön izleme görüntüleri paylaşıldı. Çıkan yangında sevgilisi Rüya’yı bırakıp kaçan İskender ile Rüya’yı kendi hayatını riske ederek kurtaran Ömer’in karşılaşması da hayata karşı bir sorgulama olarak dikkat çekiyor.

İskender, parası olan güçlü bir adam. Sevgilisini kurtaran Ömer’i de para vererek ödüllendirmek istiyor. Yani bir anlamda hayatını riske etmesini para ile susturma peşinde. Bir anlamda kendi hatasını da örtme girişimi… Ancak Ömer’in sözleri hayata karşı büyük bir duruş ve sınavı anlatıyor.

Parayı değil, insanlığı öne çıkartan bir tavır… İskender kartvizitini veriyor ve ne kadar önemli bir isi olduğunu bu yolla anlatma çabası içinde. Ömer ise, ona şu sözlerle ders veriyor:

“Merak ettim de sevgilin ölürken sen neredeydin? Kaçtın mı lan…Sen de haklısın birader, can korkusu değil mi? Öyle medeniyet martavalı okumaya benzemiyor. (İskender: Pişman ederim seni.) Şimdi pişman edersin. Ama önemli olan yangın anında etmendi. Ortada zengin-fakir ayırımı yokken edecektin. O zaman diyecektin ben İskender Kayabeyli’yim diye… Neymiş, öyle insanlık kartvizitle olmuyormuş. Bir adamın hamurunda olacak.”

İşte Alev Alev dizisinden dikkat çeken o görüntüler: