Ana sayfa Sosyal Medya Final ihtimali beliren Gecenin Ucunda dizisinin kurtuluş formülünü Kadir Doğulu duyurdu!

Final ihtimali beliren Gecenin Ucunda dizisinin kurtuluş formülünü Kadir Doğulu duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi, reytinglerde büyük sorun yaşıyor. Ünlü çift 8 yıl aradan sonra hem de yapım ortağı oldukları bir projeyle ekranda ve hikaye de çok sağlam. Ancak bu önemli dizinin yeterince izleyici toplayamaması da büyük bir sorun yarattı.

Gecenin Ucunda dizisi çarşamba akşamları Star TV’de yayınlanmaya başlandı ama önceki hafta salı gününe çekildi. Gün değişikliği de işe yaramadı ve reytingler ortalama oranların çok altında gerçekleşiyor. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisi ise dizinin heyecanını yaşıyor. Özellikle de diziye yabancı izleyicilerin büyük ilgi gösterdikleri görülüyor.

Sosyal medyada yurt dışında büyük patlama yapan Gecenin Ucunda dizisinin yabancı ülkelere satışlarında önemli gelişmeler olduğunu anlatan Kadir Doğulu, dizinin ekranda kalmasını umut ettiklerini söyledi.

Final ihtimali beliren Gecenin Ucunda dizisinin kurtuluş formülünü Kadir Doğulu duyurdu! 7

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda projesinin devam etmesine yol açma ihtimali bulunan yurt dışı ilgisi için şöyle konuştu: “Elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Muazzam, kalabalık bir ekibin çıkartmaya çalıştığı bir içerik oldu. Umuyorum ekranlarda kalmaya ve devam etmeye gayret ile iştirak edecek. Galiba yurt dışında o kadar güzel alıcı bulmaya başladı ki, bizi memnun etmeye başladı. Yurt dışındaki bu başarısını Türk televizyonlarında da görmeyi umut ediyoruz.”

İnsanların bir alışkanlığının bulunduğunu ifade eden Kadir Doğulu, dizinin yayın gününün değişmesi veya reytingiyle ilgili bir barem ortaya konulduğunu belirterek, herkesten bir ricada bulundu. Oyuncu, “Ben bu halkın içerisinden doğmuş ve halkın arasında kalma çabası içerisinde kalan birisiyim. Bu idrakı yaşatmaya çalışıyorum. Benim burada halk tarafından desteğe ihtiyacım var. Bizim dizimiz içerik olarak, kalite olarak dünyada yer buluyoruz. Biz elimizden geldiği kadar bu işi ekranlarda tutmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Dizinin izlenmesi için seyircilerden ekran başına geçmeleri ricasında bulunan Kadir Doğulu, Star TV ile de görüşme yaptıklarını ve olumsuz bir durum olmadığını anlattı. Yapımcı Erol Avcı’nın da dizinin başarısı için büyük emek ortaya koyduğunu anlatan oyuncu, yaz ayına kadar Gecenin Ucunda dizisinin ekranda kalmasını amaçladıklarını söyledi.

Yakında Ah Belinda isimli sinema filmiyle Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak olan Neslihan Atagül, “Biz bir cesaret gösterip tekrardan çektik. Yakında çıkacak, onunla alakalı rahat bilgiler veremeyeceğim ama aşırı heyecanlıyım” diye konuştu.