Ana sayfa Dizi Fragmanları Final kararı alınan Nöbet dizisi 6. bölümünde neler olacak?

Final kararı alınan Nöbet dizisi 6. bölümünde neler olacak?

tarafından ker_def

8. bölümde final yapmasına karar verilen Show TV’nin Nöbet dizisi, 6 bölümüyle 14 Nisan Pazar günü ekrandaki yerine alacak. Necati Şaşmaz’ın üzerine titrediği proje, beklentilerin altında kaldı. Söz ve Savaşçı gibi asker dizileri arasına katılan Nöbet, reytinglerde rakiplerinin gerisinde kalınca Show TV’den final kararı çıktı.

Nöbet dizisinin 14 Nisan Pazar günü ekrana gelecek 6. bölümünden detaylar ortaya çıktı.

‘Rahat uyu kardeşim, vatan toprağındasın!’’

Ahmet Paşa’ya kurulan hain pusu sonucu Erdinç Uzman şehit olmuştur! Yiğit Alkan, şehit düşen silah arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır.

Yiğit Yüzbaşı’dan Emre İtaatsizlik!

Teröristleri sınıra kadar takip eden Yüzbaşı Yiğit’in, arkadan gelecek destek timini beklemesi gerekmektedir. Binbaşı Barış’tan gelen bu emir, Yüzbaşı Yiğit’e ulaşır. Ancak yüreğinde duyduğu acı, bu emre karşı gelmesine neden olur. Sınırın dışına taşınan bu takibi duyan Darko, hain bir planın hazırlığındadır.

Yüzbaşı Yiğit’in sınırı geçmesinin ardından, siyasi ve askeri problemler çıkaracağını düşünen Ahmet Paşa’dan emir gelir! Barış Binbaşı, sınır dışındaki timi bulmak zorundadır. Darko’nun sınır dışında olan askerler için kurduğu hain plan gerçekleşecek mi?

Nöbet 6. bölüm fragmanı:

Yapımını Pana Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Nöbet’ 3 Mart’tan itibaren her Pazar 20:00’de Show Tv’de! Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor.

Yönetmen: Gökhan Erkut

Oyuncular: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İpek Karapınar, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci, Alma Terzic, Nezih Işıtan, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Murat Kılıç, Salih Bayraktar, Fulden Akyürek, Orkun Ok, Burak Sarımola, Gökhan Gencebay, Murat Ercanlı, Çetin Yeltekin, Bahadır Buyruk