Ana sayfa Sosyal Medya Final kararı verilen Duy Beni, sosyal medyada Tuzak’ı, Yalı Çapkını, Yargı gibi dizileri resmen salladı!

Final kararı verilen Duy Beni, sosyal medyada Tuzak’ı, Yalı Çapkını, Yargı gibi dizileri resmen salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de yaz dizisi olarak başlayan Duy Beni, özellikle genç kuşak oyuncuları ile dikkatleri çekti. Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun Ekin ve Kanat olarak çok sevildikleri dizinin sosyal medya desteği o kadar büyüktü ki yaz döneminde özellikle, büyük rekorların da sahibi olmuştu.

Youtube’daki izlenme oranlarıyla rekorlar kıran dizi olarak Duy Beni, sezonda da devam etti ancak reytingleriyle kanalın yüzünü güldüremedi! Bu nedenle sezon ortasını bile göremeden finaline karar verildi! Dizinin final yapmasına izleyenlerden çok sayıda tepki var. Her hafta, ekranın en çok reyting alan dizilerini geçerek ilk sıralara yerleşmeyi başarıyor Duy Beni dizisi.

Ancak sosyal medyadaki bu durumu, finalden kurtarmaya yetmedi ne yazık ki yapımı! Aynı şekilde reytinglerde bekleneni veremeyen Tuzak dizisi ile bir kaç haftadır başa baş bir çekişme ile sosyal medyada yarışıyordu Duy Beni dizisi. Geçtiğimiz hafta final kararının da gelmesiyle birlikte sosyal medyada daha görünür bir şekilde ön plana çıktı.

Final kararı verilen Duy Beni, sosyal medyada Tuzak'ı, Yalı Çapkını, Yargı gibi dizileri resmen salladı! 8

Adba.tv’nin haftalık olarak ortaya koyduğu ve ileti sayılarına göre düzenlenen tabloda Duy Beni dizisinin 74 bin 300 paylaşımla ilk sırada olduğu görülüyor. Tuzak dizisi de yakın bir sayıda 2. sırada. 69 bin 300 paylaşıma konu olan Tuzak’ı, yine ekrana yeni gelmeye başlayan ve reytingleri ortalama seyreden dizi Yürek Çıkmazı izliyor.

Reytingleri çok yüksek olan ve çift haneli rakamlara ulaşan Yalı Çapkını’nın 7-13 Kasım haftasında bu dizilerden daha az konuşulduğu ve 49 binde kalan paylaşımla 4. sırada yer bulduğu görülmekte.

Final kararı verilen Duy Beni, sosyal medyada Tuzak'ı, Yalı Çapkını, Yargı gibi dizileri resmen salladı! 9

Duy Beni dizisi, birlikte yola çıktığı Tozluyaka dizisine de sosyal medyada bir hayli fark attı! İkisi de gençlik dizisi olmasına karşılık Tozluyaka, reytingde de sosyal medyada da Duy Beni’nin arkasında kaldı!

Kanal D’nin Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı’nın bile 7. sırada yer bulabildiği tabloda Duy Beni dizisi, pek çok diziyi katlayan rakamlardaki paylaşımlarla ön plana çıktı! Final kararı kimi izleyenler tarafından eleştiriler alsa da sektören yeni ve başarılı isimleri kazandırması, bazı isimlerin öne çıkarak parlamalarını sağlayan bir dizi olarak adını yazdırdı…