Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ın karşısında Yürek Çıkmazı’nın çok güçlü bir desteği var!

Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam’ın karşısında Yürek Çıkmazı’nın çok güçlü bir desteği var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve dram hikayesi ile ekran başındakileri sarsan Yürek Çıkmazı, bu hafta 3. bölümde yine izleyenleri ekrana kilitledi! Aynı akşam ekrana gelen iki iddialı dizi Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam karşısında zorlu bir mücadele veren dizinin sosyal medya karnesi ise bambaşka!

Gold Film imzalı ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Ayça Bingöl ile Mesut Akusta’nın yer aldıkları Yürek Çıkmazı, yine heyecanlı bir bölümle ekrandaydı. Dizi bu haftaki bölümüyle Total’de 10., AB’de 2. ve ABC1’de ise 4. sırada yer aldı.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı Yürek Çıkmazı, sosyal medyada ise iki güçlü rakibi karşısında çok iyi bir iş çıkardı!

Aynı akşam Show TV’de yayınlanan Baba dizisi, ilk 10 tablosunda yer alamadı! Bu nedenle Yürek Çıkmazı için dişli bir rakip de değil! Ancak iki dizi, bir süredir sosyal medyada adeta kapışıyordu! Bu hafta bu tabloya Star TV’nin Gecenin Ucunda dizisi de eklendi!

Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam'ın karşısında Yürek Çıkmazı'nın çok güçlü bir desteği var! 7

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin Salı’ya alınmasına karar verilmişti. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldıkları dizinin 7. bölümü, ilk kez bu hafta Salı akşamı yayındaydı ancak reyting tablosunda ilk 10’a giremedi! Fakat sosyal medyada Yürek Çıkmazı’nın hemen ardından ikinci sırada yer aldı!

Yürek Çıkmazı dizisi, aynı akşam yayınlanan diğer 4 diziye sosyal medyada ciddi bir fark attı! Adba’nın verilerine göre 44 bin 600 ileti ile günün en çok konuşulan dizisi olmayı başardı! En yakın rakibi Gecenin Ucunda’ya da bir hayli fark attı!

Baba dizisi ise geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş ile rakipti ve bu iki diziye karşı ilk sırada yer alıyordu. Reyting tablosunda ilk 10’a giremeyen Baba’nın giderek sosyal medya desteğinin de düştüğü, rakipleri arttıkça gerilediği görülüyor! Bu hafta da 3. sırada yer alabildi.