Ana sayfa Sosyal Medya İşte İlayda Alişan ve yeğeni! Farah Zeynep Abdullah o hediyeye bayıldı! Hande Soral baharı getirdi!

İşte İlayda Alişan ve yeğeni! Farah Zeynep Abdullah o hediyeye bayıldı! Hande Soral baharı getirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların üç sevilen dizisinin üç beğenilen oyuncusu İlayda Alişan, Farah Zeynep Abdullah ve Hande Soral, aynı zamanda hayranlarının sosyal medyada ilgiyle takip ettikleri üç isim. Hepsi de şu anda ekranda. Bu durum popülerliklerini de daha çok arttırıyor. Onlar da sosyal medyadan takipçilerini mutlu eden paylaşımlar yapmaya devam ediyorlar.

İlk olarak Masumlar Apartmanı dizisinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımına bir göz atalım… TRT1 ekranlarında yayınlanan dizide Birkan Sokullu’nun hayat verdiği Han’ın eşi rolünde ekrana geliyor.

Başarılı oyunculuğuyla takdir toplayan Abdullah, aynı zamanda enerjik, doğal ve samimi halleriyle de instagram’ın ilgiyle takip edilen isimlerinden.

Oyuncu, bir hayranının kendisini çizdiği resmin fotoğrafını paylaştı. Son derece büyük bir titizlikle çizilen resmin, oyuncuya ne kadar çok benzediği de ortada.

Farah Zeynep Abdullah, hayranının bu güzel jestini takipçileriyle de paylaştı ve sosyal medyadan da yayınlayarak teşekkür etti.

İşte İlayda Alişan ve yeğeni! Farah Zeynep Abdullah o hediyeye bayıldı! Hande Soral baharı getirdi! 10

Hande Soral ise şu sıralar atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle gündemde. Diziye Ümit karakteriyle geleceği öğrenilince kimse böyle bir ters köşe yapacağını düşünmemişti!

Dizide pek de sevilmeyen  bir karaktere hayat veren Hande Soral, oyunculuğuyla ise izleyicilerden övgü dolu yorumlar almakta.

Eşi İsmail Demirci Ordu’da Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın çekimlerinde, kendisi ise Adana’da dizisinin çekimlerinde bulunuyorlar.

Hande Soral’ın Pazar günü kendini kırlara vurduğu anlarda çekilen bir pozunu instagram’dan paylaştıktan sonra İsmail Demirci de kayıtsız kalmadı. Çiftin karşılıklı kalp emojileri dikkat çekti.

İşte İlayda Alişan ve yeğeni! Farah Zeynep Abdullah o hediyeye bayıldı! Hande Soral baharı getirdi! 11

İlayda Alişan ise şu sıralar kariyerinde adeta bir dönüm noktası yaşıyor! Çukur dizisinde oynadığı Akşın ile de çok konuşulan Alişan, şu sıralar Fox TV’nin Masumiyet dizisinde oynuyor.

Başrollerde yer alan Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’dan adeta rol çalan oyuncu, başarılı performansıyla Ela karakterinde adeta her hafta döktürüyor!

Son dönemde daha çok dikkat çeken ve sosyal medyada da takipçi sayısını çoğaltan İlayda Alişan, setin tatil olmasını fırsat bilip minik yeğenini görmeye gitmiş.

Ablası Özge Alişan ve yeğeni ile pozlarını aşağıda görebilirsiniz…

İşte İlayda Alişan ve yeğeni! Farah Zeynep Abdullah o hediyeye bayıldı! Hande Soral baharı getirdi! 12

İşte İlayda Alişan ve yeğeni! Farah Zeynep Abdullah o hediyeye bayıldı! Hande Soral baharı getirdi! 13