Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Balkan Ninnisi dizisiyle parlayan Merih Öztürk’ün yeni dizi heyecanı görülmeye değer!

Final yapan Balkan Ninnisi dizisiyle parlayan Merih Öztürk’ün yeni dizi heyecanı görülmeye değer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 5 Mart Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Başım Belada isimli dizinin kadın başrolü olarak, dizilerde yeni görmeye başladığımız Merih Öztürk’ü izleyeceksiniz. 1999 doğumlu olan oyuncu, Börü 2039 isimli dijital dizide Güney karakterini canlandırmıştı. Ayrıca Balkan Ninnisi dizisinde Jovanka olarak izlediğimiz oyuncu, rol arkadaşı Emre Bey ile çok başarılı bir partnerlik süreci yaşadı.

Makedonya’da çekimleri yapılan dizinin final kararı alınmasının ardından kendisine gelen teklifleri kabul eden ve daha dizi bitmeden anlaşmasını yapan Merih Öztürk, dikkat çeken bir kariyer sıçraması yaşıyor.

Jovanka karakteri ile elde ettiği başarının ardından hemen iddialı bir başka dizinin kadın başrolü olması da oyuncuya büyük fırsat olarak değerlendiriliyor. atv’deki Başım Belada isimli dizide Keremcem’in partneri olan Merih Öztürk için kariyer kapıları ardına kadar açılmışa benziyor.

Final yapan Balkan Ninnisi dizisiyle parlayan Merih Öztürk'ün yeni dizi heyecanı görülmeye değer! 7

Oyuncu da bu durumun heyecanını yaşıyor ve bir süredir üzerinde çalıştığı dizide yer aldığı için çok memnun. Merih Öztürk, yaptığı açıklamada heyecanını şu sözlerle ifade etti:

“Başım Belada ekibi olarak uzun zamandır titizlikle senaryomuza çalışıyoruz. Çok güzel bir enerji ve uyum yakaladık, işin arka tarafında. Umarım bunu kameranın önüne de yansıtabiliriz. Biz ekip olarak çok heyecanlıyız. Böyle heyecanla ilk bölümü izlemeyi bekliyoruz. Umarım atv izleyicisi bizlere kapısını, evini, televizyonunu açar ve uzun zamanlar birlikte vakit geçiririz.”