Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızları yine atv dizilerini tercih ediyor!

Final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızları yine atv dizilerini tercih ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok izleyicinin yüreğinde yara olarak kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, daha uzun yıllar devam edebilecek bir proje olarak görülürken, sezonun başında yaşanan krize kurban edildi…

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı ve birçok oyuncunun uzun yıllar bir arada çalıştığı dizinin yedinci sezon çekimleri başladı ama devamı gelmedi. Yapımcı ile yayınca atv arasında yaşanan bütçe krizi, dizinin sonunu getirdi. Böyle reytingi garanti bir yapımı elinden kaçıran atv, önemli bir kayıp yaşadı… Dizinin oyuncuları da proje sezon başında bitince, bir anda projesiz kaldı…

Final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızları yine atv dizilerini tercih ediyor! 9

Oyuncular bir bir yeni yapımlarla ekranlara dönerken, tercihin ise genel olarak atv dizileri olduğu görülüyor… Oktay Kaynarca ile yönetmen Onur Tan kurdukları firma üzerinden atv’ye yeni sezon için çok etkili bir dizi hazırlıyor… Bu ikilinin yanı sıra, Yunus Emre Yıldırımer bir süredir atv’de yeniden hayranları ile buluştu.

Final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızları yine atv dizilerini tercih ediyor! 10

Pazar akşamları yayınlanan Adı Sevgi dizisinin başrolünde yer alan Yunus Emre Yıldırımer, Alparslan Çakırbeyli karakteri ile çok etkili bir çıkış yaptı. Yeniden atv’de yoluna devam eden genç oyuncu, yine etkili performans ortaya koyuyor.

atv dizilerini tercih eden isimler arasına Ceren Benderlioğlu ile Gizem Arıkan da katıldı… İki oyuncu da atv’nin Haziran ayında ekrana getirmeyi planladığı İçimizdeki Ateş dizisinin kadrosuna katıldı. Bir gençlik hikayesinde yer alacak olan iki oyuncu, 1 yıl aradan sonra yeniden atv’de hayranları ile buluşmuş olacak.

Final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızları yine atv dizilerini tercih ediyor! 11