Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kırgınlığı bitti, Ceren Benderlioğlu yeni atv dizisiyle geri dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kırgınlığı bitti, Ceren Benderlioğlu yeni atv dizisiyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosunda yer alıyordu… Dizinin etkili hikayesinde Ömür karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Ceren Benderlioğlu, yedinci sezonu garanti olarak düşündüğü için geçtiğimiz yaz döneminde kendisine gelen teklifleri değerlendirmedi.

Oyuncu, Eylül ayında ekip ile birlikte sete çıkmış olsa da yapımcı ile yayıncı atv arasında yaşanan kriz sonucunda dizi iptal edildi… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi aniden bitince de tüm diğer oyuncular gibi Ceren Benderlioğlu da sezonun başında projesiz kaldı… Gelen teklifleri de değerlendirmediği için önemli kayıp yaşayan oyuncu, röportajında bu konuda sitemde bulunmuştu.

Sezon sonuna doğru ise ünlü oyuncudan yeni dizi haberi geldi. Bir sezonu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizi nedeniyle boş geçiren Ceren Benderlioğlu, Haziran ayında tekrar ekrana dönecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kırgınlığı bitti, Ceren Benderlioğlu yeni atv dizisiyle geri dönüyor! 7

atv’de yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş isimli yeni dizinin ekibine katılan Ceren Benderlioğlu, dikkat çeken bir oyuncu kadrosu ile birlikte aynı seti paylaşacak.

Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı’nın başrolünde buluştuğu gençlik dizisinde, Burak Sevinç ve Gizem Arıkan da kadroya katıldı. Ceren Benderlioğlu da diziye katılan son isimlerden birisi oldu…

Gizem Arıkan ile Ceren Benderlioğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son döneminde birlikte sette yer almıştı. Gizem Arıkan hikayede Didem karakterini canlandırdı. İki genç oyuncu şimdi de atv’nin İçimizdeki Ateş dizisinde yeniden bir araya gelecek.