Ana sayfa Foto Galeri Final yapan Hayat Sırları dizisinde çok fazla hata, çok az doğru vardı!

Final yapan Hayat Sırları dizisinde çok fazla hata, çok az doğru vardı!

tarafından ker_def

Final yapan Hayat Sırları dizisinde çok fazla hata, çok az doğru vardı! 7

Dizide castın yetersizliği eleştirildi. Duyguyu izleyiciye geçirememesi sorunu gözlemlendi. İlk bölümlerde hikaye çok dağınıktı ve izleyiciyi yordu.

6. bölümden sonra ise ekranda gerçekten izlemeye değer bir Hayat Sırları vardı, ancak ekran başındaki izleyici sayısı elene elene bir hayli azalmıştı.

Star TV, diziyi ayakta tutmak için her türlü çabayı gösterdi, ancak reytingdeki ciddi bir sıçramama yapamayan dizi için final kararı alındı.

İlk bölümlerde yapılan hatalar olmasa dizinin sıkı takipçi kitlesi oluşacak ve Hayat Şarkısı gibi bir performans sergilemesi beklenebilecekti. Ancak dizide esaslı bir aşkın olmaması, izleyicinin sürüklenenemesi sonucunu doğurdu.

Siyah Beyaz Aşk dizisi de aslında ilk bölümlerde ciddi sorun yaşamış ve düşük reyting nedeniyle kaldırılma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Siyah Beyaz Aşk, senaryodaki düzenlemeler ve Aslı ile Ferhat’ın aşkına yönelik adımlarla durumu düzeltti ve ekran yolculuğuna devam etti. Hayat Sırları dizisinde ise esaslı bir aşk olmadığı için AsFer gibi bir sürükleyici durumda oluşmadı. Yani sosyal medyada SehBur gibi bir aşk patlaması hali bile yaşanmadı.