Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi, aynı yapımcının bir başka dizisinin başına bela olacak!

Yargı dizisi, aynı yapımcının bir başka dizisinin başına bela olacak!

tarafından ker_def

Show TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Ne Gemiler Yaktım isimli dizinin günü değiştirildi. İlk 4 bölümde arzu edilen reytingler elde edilemediği için dizinin yayın gününde değişikliğe gidildi.

Pazar akşamları izleyicilerle buluşmasına karar verilen Ne Gemiler Yaktım isimli dizinin 5. yeni bölümünü 7 Ocak akşamı Show TV’de izleyebilirsiniz.

Pazar akşamları bu dizi adına pek de iyi bir seçim değil. Çünkü hem Teşkilat hem Yargı hem de Kirli Sepeti isimli diziler çok iyi sonuçlar elde ediyor ve kemik izleyici kitleleri bulunuyor.

Ne Gemiler Yaktım dizisinin yeni gününde iyi reytingler almasında daha önceki izleyici alışkanlıkları büyük rol oynayacaktır ve bu durum da proje adına olumsuzluk yaratıyor.

Bir de Yargı gibi 3. sezonu çok başarılı geçen Ay Yapım dizisi ile yine bir Ay Yapım projesi olan Ne Gemiler Yaktım’ın reyting rekabeti var ki, yapımcı adına sıkıntılı bir süreç.

Yargı dizisi, aynı yapımcının bir başka dizisinin başına bela olacak! 7

Pazar akşamları Yargı dizisinin çok iyi reytingler almasına sevinecek olan yapım ekibi, Ne Gemiler Yaktım dizisinin reytingleri iyi gelmez ise bu duruma da çok üzülecektir.

Ay Yapım’ın iki projesinin aynı güne denk gelmesi bir talihsizlik olarak görülüyor. Ancak Ne Gemiler Yaktım isimli dizinin pazartesi akşamları elde ettiği düşük reytingler ile yoluna devam etmesi pek de mümkün değildi. Belki yeni gün projenin daha iyi sonuçlar elde etmesini sağlayabilir. Bekleyip göreceğiz.