Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi rakibi Yalı Çapkını’na artık fark atıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi rakibi Yalı Çapkını’na artık fark atıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları geçen sezon Yalı Çapkını dizisinin üstünlüğü bulunurken, bu sezon ise Kızılcık Şerbeti daha iyi konumda bulunuyor.

AB ve ABC1 gruplarında Kızılcık Şerbeti bu sezon çift haneli reytingler elde ederek büyük bir çıkış sergiliyor. Hikayesi ile izleyicileri derinden etkileyen Kızılcık Şerbeti’nin bu büyük performansının karşısında ise Yalı Çapkını dizisinde yaşanan reyting kaybı da artık normalleşmeye başladı.

Geçen sezon çift haneli reytingler elde ederek Cuma rekabetinde bir numara olan Yalı Çapkını, yeni sezonda hikayesinde yaşanan sorunlar ve izleyicilerin de itirazlarının artması ile birlikte reyting kaybı yaşadı.

Kızılcık Şerbeti dizisi rakibi Yalı Çapkını'na artık fark atıyor! 7

Cuma akşamı her iki dizi de ekranda müthiş bir rekabet yaşadı. Kızılcık Şerbeti bir önceki hafta olduğu gibi tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Yalı Çapkını ise ikincilikler ile yetinmek durumunda kaldı. Bu sonuçlardan sonra artık iki dizi arasındaki reyting rekabetinin sadece tüm kişiler kategorisinde devam edeceği, AB ve ABC1’de ise Kızılcık Şerbeti’nin üstünlüğünün artık normalleştiğini söyleyebiliriz.