Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu yeni projesi için önce evet dedi, sonra Özge Gürel için geri çevirdi!

Serkan Çayoğlu yeni projesi için önce evet dedi, sonra Özge Gürel için geri çevirdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan Serkan Çayoğlu’nu Pelin Karahan, Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Devrim Saltoğlu gibi önemli oyuncularla buluşturan ve Kıbrıs Türk halkının kurtuluş mücadelesini anlatan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi şubat ayında final yaptı.

Bir süre dinlendikten sonra yeni proje görüşmelerine başlayan Serkan Çayoğlu geçen haftalarda Dağ ve Börü gibi başarılı yapımların yaratıcısı Alper Çağlar’la el sıkışmıştı. Göktürk serisinin ilk filmi olan “İlk Göktürk” için çalışmalara başlayan oyuncu, filmde Aytaç Şaşmaz ile abi kardeş rolünü oynamaya hazırlanıyordu.


Ancak filmin çekim takviminin 6 ay sürecek olması Serkan Çayoğlu’nun planlarına uymadı. Bu yaz sonu Özge Gürel ile nikah masasına oturacak yakışıklı oyuncu çekimlerin 6 aydan erken bitemeyeceğini öğrenince Alper Çağlar ile karşılıklı görüşerek affını istediği öğrenildi.

Fox TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Kiraz Mevsimi’nde başrol oynayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu ile dizide canlandırdıkları karakterlerin aşkı gerçek olmuştu.

Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz ekim ayında 6 yıldır birlikte olduğu ve deliler gibi sevdiği Özge Gürel’e evlenme teklifinde bulunmuş ve “evet” cevabını almıştı. Çiftin haziran-temmuz aylarında evlenmesi bekleniyor.