Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Finale giden Bir Zamanlar Çukurova’da ilginç bir sürpriz olacak!

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova’da ilginç bir sürpriz olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon sonunda veda edeceği kesinleşti. Bugüne kadar elde ettiği büyük başarılarla hep adından konuşturan dizi, hikayesiyle de milyonları etkilemeyi sürdürüyor. Tüm kişiler kategorisinde hala ikincilik elde edebilecek kadar iyi reytingler alan Bir Zamanlar Çukurova, belki biraz izleyici kaybı yaşadı ama hala çok güçlü bir desteği de bulunuyor.

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, İlayda Çevik, Erkan Bektaş, Altan Gördüm gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesinde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bu gelişmelerden birisi de Çolak Ağa ile Betül arasında yaşananlar. Altan Gördüm, diziye dördüncü sezon içinde katıldı ve Çolak Ağa karakteri de hikayede hemen sivrildi.

İzleyicileri kötü ama komik bir adam olarak gördükleri Çolak Ağa, şaşırtıcı hareketleri ile her bölümde izleyicileri bazen kızdırıyor, bazen eğlendiriyor. Altan Gördüm, röportajında karakter nedeniyle sokakta insanların kendisine “Kötü ama komik bir adam” şeklinde yorumlar yaptığından bahsetti.

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova'da ilginç bir sürpriz olacak! 89

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Altan Gördüm, Haşmet Çolak karakterinin izleyicilere bir sürprizinin olacağını söyledi… Bu sürpriz Betül ile annesi Şermin’in dizideki durumunu değiştirebilir…

İlayda Çevik’in canlandırdığı Betül’ün, Haşmet Çolak üzerindeki oyunu başına bir sorun getirecek. Sibel Taşcıoğlu’nun canlandırdığı Şermin ve Betül için Haşmet’in büyük bir sürprizi olacak.

Altan Gördüm, Betül konusuyla ilgili şunları söyledi: “Betül hesapçı bir kız. Öyle bir karakter. Amaca ulaşmak için her araç mübahtır, annesi de öyle. Onlar o konuda faydacı insanlar. Çolak da ilk başta ona karşılık veriyor. Hatta, onun üstüne gidiyor. Çolak o kadar da saf değil, bazı şeyleri kendi içinde çözüyor ve güzel bir sürprizi olacak onlara…”

Dizide Çukurova’nın hanımağası olan Züleyha karakteri karşısında Çolak’ın pek bir şansının olmadığını belirten oyuncu, kendisini yetiştirmiş bir karakter olduğuna dikkat çekti. Çolak’ın zamanın gerisinde kaldığını ve Züleyha karşısında da bir şansının olmadığını vurguladı.