Ana sayfa Dizi Haberleri Finale gidiyor ama Baba dizisine verilen destek Üç Kız Kardeş’te bile yok!

Finale gidiyor ama Baba dizisine verilen destek Üç Kız Kardeş’te bile yok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın başrolünde oynadıkları Baba dizisi, ne yazık ki beklenen reytinglere ulaşamadı ve final kararı alındı! Geçtiğimiz sezon başlayan dizi, bu sezon büyük değişimlerle birlikte başlamıştı. İzleyicinin yeni gelişmeler sonrasında ilgisinin daha yüksek olacağı beklentisi büyüktü ama reytingler ters yönde gelişti!

Salı akşamları yayınlanan Ay Yapım imzalı dizi, güçlü rakipleri karşısında günün en çok izlenen yapımları arasında ilk 10’a girmeye zorlanıyor çoğu kez! Ancak diziyi izleyen kemik bir izleyici grubu, öylesine büyük bir destek veriyor ki sosyal medyadan, aynı akşam yayınlanan dizilere bile bu kadar çok ilgi gösterilmiyor sosyal medyada!

Finale gidiyor ama Baba dizisine verilen destek Üç Kız Kardeş'te bile yok! 9

Hem oyuncuları hem de hikayesi ile izleyen kişiler tarafından heyecanla takip ediliyor Baba dizisi. Sadık izleyici kitlesi, dizinin final kararı ile birlikte büyük hüsran yaşadı. Geçtiğimiz hafta 27. bölümü ekrana gelen dizi, Total’de 10. olurken AB ve ABC1 kategorilerinde ise 9. sıradaydı. 27 Aralık akşamı 30. bölümüyle Baba dizisi ekrana veda edecek.

Finale gidiyor ama Baba dizisine verilen destek Üç Kız Kardeş'te bile yok! 10

Baba dizisinin rakipleri arasında ekranın en çok sevilen dizilerinden Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi ile atv’nin bu sezon yayınlanmaya başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri bulunuyor. Gün değişikliği ile Salı akşamları yayınlanmaya başlayan Star TV’nin Gecenin Ucunda dizisi de rakipler arasında ancak onun reytingleri daha da düşük!

Baba dizisi reytingde beklediği sonucu alamasa da izleyicisi tarafından sosyal medyada her hafta günün en çok konuşulan yapımı olmayı başardı!

Finale gidiyor ama Baba dizisine verilen destek Üç Kız Kardeş'te bile yok! 11

6 Aralık akşamı da durum değişmedi! Adba.tv’nin düzenli olarak yaptığı ölçümlerde geçtiğimiz hafta yayınlanan 27. bölümüyle Baba dizisi, günün reytinglerini toplayan Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerine oldukça büyük farklar attı sosyal medyada!

Günü 32 bin 600 ileti ile bitiren Baba dizisine gelen sosyal medya desteği, diğer dizilerin yanında son derece dikkat çekici. Ancak bu duruma rağmen dizinin final yapacak olması, izleyicisini üzüyor!

Baba dizisi her hafta tabloda aynı durumda aslında! Destek büyük! Sosyal medyadan diziyle ilgili pek çok yorum yapılıyor. Dikkat çeken, farkındalık yaratmaya yönelik paylaşımlara karşın beklenen reytinglere ulaşamıyor olması, kanalı final kararına götürdü. Fakat yine de pek çok izleyici, diziye haksızlık yapıldığı görüşünde! Baba dizisini reytingde kanalı tatmin edememiş olsa da günün en popüler dizisi olma ünvanını kazanıyor her bölümüyle…