Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl Goncalar dizisi beklentilerin üzerine çıktı, Özgü Namal’ın geri dönüşü etkileyici oldu!

Kızıl Goncalar dizisi beklentilerin üzerine çıktı, Özgü Namal’ın geri dönüşü etkileyici oldu!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında 18 aralık pazartesi akşamı izleyicilerle buluşan Kızıl Goncalar dizisi, farklı hikayesi ve etkileyici oyuncuları ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Reytingler noktasında Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle çok iyi bir başlangıç yaptı. Dizi tüm izleyici kategorilerinde de ortalamanın üzerinde oranlar elde etti. Tüm kişiler kategorisinde günü altıncı olarak tamamlayan dizi, AB kategorisinde üçüncü olurken, ABC1 kategorisinde ise ikincilik elde edildi. Bu sonuçlara bakıldığı zaman pazartesi gibi zorlu bir günde Kızıl Goncalar dizisinin çok iyi bir reyting başlangıcı yaptığını söyleyebiliriz.

Dizinin seküler ve muhafazakar yaşam tarzları ile ilgili farklı detayları ortaya koyması sosyal medyada büyük yankı bulmasına neden oldu. Birçok izleyici tarikatlar noktasında diziden verilen mesajların ileride projenin başına dert açabileceği endişesi taşıdıklarını belirten yorumlar yaptı.

Sosyal medya ortamında Kızıl Goncalar dizisinin hikayesini beğendiklerini ve başrolde yer alan Özcan Deniz ile Özgü Namal’ı da çok iyi bulduklarını belirten çok sayıda izleyici övgülerle dolu yorumlar paylaştı.

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent karakteri ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem karakterinin kaderlerinin kesişmesini konu alıyor.

Dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin veya babalığın birleştirici gücünü ortaya koyan sahneleri ile de önümüzdeki haftalarda yine çok konuşulacaktır.

Özellikle uzun yıllar sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan Özgü Namal’ın çok sarsıcı bir karakter ile ekranlara dönüşü hayranlarını memnun etti.

Oyuncunun performansını ve böyle zor bir hikayede başrolde yer alma cesareti sergilediğini düşünen dizinin hayranları, Kızıl Golcalar projesinin ortaya koyduğu gerçekler hem şaşırttığını hem de önümüzdeki bölümleri çok merak ettiklerini belirtiyor.