Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Meliha’nın kızı Melek’in şoke eden ölümü

Kırmızı Oda dizisinde Meliha’nın kızı Melek’in şoke eden ölümü

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarına yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, dün akşam ekrana gelen 4. bölümünde yine izleyenleri hayli sarsan anlara sahne oldu. İlk bölümden beri hikayesini dinlediğimiz Meliha’nın başına gelmedik kalmamıştı ama asıl acısının evlat acısı olduğu yeni ortaya çıktı.

Bilindiği gibi bu hikaye gerçek bir hayattan alınma. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun, hastalarından birinin hikayesi. İsimler farklı ancak hikayeler büyük oranda aynı. Meliha, küçük yaşta anne ve babasını daha sonra ablasını kaybedince kardeşlerine sahip çıkmıştı.

Daha sonra hiç istemediği bir adamla istemeden de olsa evlendi. Adamın bir de yetişkin oğlu vardı. Kocası onu herkesten hatta oğlundan bile kıskanıyor ve durmak bilmez bir şiddet uyguluyordu. Meliha’nın bir kızı olduğunu sanan Doktor Hanım, 2. bir kızı daha olduğunu öğrenince çok şaşırdı. Tabii ekran başındakiler de…

Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın kızı Melek'in şoke eden ölümü 8

Meliha, hikayesini ilk kez anlatmaya başladı. Kızı, 16 yaşlarındaydı ve ergenlik çağında, enerjik biriydi. Ancak yüksek sesle müzik dinlemesi ve annesi ve babasının sözünü pek dinlememesi nedeniyle Meliha, onu bastırmaya çalışıyordu. Melek ismindeki kızı, evde çıkan bir yangında ölmüştü.

Meliha, olayı Doktor Hanım’a anlatırken gözyaşlarını tutamadı ve “Ben ne ettim?” diyerek kızına yaptıklarını hatırlayıp onu çok kırdığını, dinlemediğini söyleyerek göz yaşlarına boğuldu. “Şimdi anladın mı doktor bana hayat ne etti? Acının en büyüğünü verdi bana, evlat acısını verdi” diyen Meliha’nın göz yaşları, ekran başındakileri de hüzünlendirdi.

O sahneleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

OGM Pictures imzalı ve yönetmeliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizide Melek karakterini de ilk kez gördük. 16 yaşında ölen Melek’i tekrar izleyecek miyiz henüz belli değil ancak Melek’i canlandıran Nilsu Yılmaz da oyunculuğu ile dikkatleri çekti.

2002 doğumlu 18 yaşındaki genç oyuncu, daha önce Payitaht Abdülhamid dizisinde ‘Dilruba’ karakterini canlandırıyordu. Bu kez Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın kızı Melek olarak karşımıza çıktı. Pera Güzel sanatlar Lisesi Oyunculuk bölümü mezunu olan Nilsu Yılmaz, eğitimine Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü ile devam ediyor.

Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın kızı Melek'in şoke eden ölümü 9