Ana sayfa Sosyal Medya Fotoğrafları müthiş! Aslıhan Güner bu kez bambaşka!

Fotoğrafları müthiş! Aslıhan Güner bu kez bambaşka!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteri ile gönülleri fetheden oyuncu Aslıhan Güner, diziyle birlikte kızıl saçları ile de dikkat çekmekte. Mavi gözlü olan oyuncunun saçları daha öncesinde koyu kahveydi. Ancak proje için saçlarını oldukça iddialı bir renge boyattı Aslıhan Güner.

Bu haliyle de ekranda hem çok renkli bir görüntü çizdi hem de herkes tarafından beğenilen bir imaj edindi. Her ne kadar kendisi Sivas ve Malatyalı bir ailenin kızı olsa da Kuzey Yıldızı dizisinde başarılı oyunculuğuyla tam bir Karadenizli havası estiriyor.

Aslıhan Güner’in artık kendisiyle özdeşleşen kızıl saçlarına, dizideki partneri Kuzey’i oynayan İsmail Demirci de ‘Kırmızı kafa’ diyerek sürekli takılmakta. Oyuncunun kırmızıya çalan iddialı saçlarıyla verdiği son pozlar ise dikkat çekti.

Aslıhan Güner, instagram sayfasından iki kare fotoğrafını ayrı ayrı paylaştı. Ünlü fotoğrafçı Cem Talu’ya poz veren oyuncunun fotoğrafları büyük beğeni aldı.

Ekranda düz olarak gördüğümüz saçları, bu kez maşa ile kıvrılmış bir şekildeydi. Bu haline de takipçilerinden övgü dolu yorumlar geldi. Selen Görgüzel Alkan ve Burcu Binici’nin de yorum yaptıkları fotoğraflar aşağıda…

İşte Aslıhan Güner’in o paylaşımları:

Saçlarım canımm????
Ve ikinci kare.. ✨????????

Fotoğrafları müthiş! Aslıhan Güner bu kez bambaşka! 8

Fotoğrafları müthiş! Aslıhan Güner bu kez bambaşka! 9