Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, 7 dizinin gözünün yaşına bakmamıştı! Sırada Evlilik Hakkında Her Şey mi var?

Fox TV, 7 dizinin gözünün yaşına bakmamıştı! Sırada Evlilik Hakkında Her Şey mi var?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları ekrana gelen Fox TV’nin hukuk temalı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’in reytingleri giderek düşüyor! Diziyi izleyenler için bu düşüş, final endişelerini de beraberinde getiriyor. Sezon başından 7 dizisine final yaptıran Fox TV’nin çok fazla şans tanımadan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için de benzer bir karar almasından endişe ediyor izleyici!

Aynı akşam atv’de ekrana gelen Destan dizisi ilk sırayı kimseye bırakmazken, TRT1’in ilk sezonuyla herkesi şaşkına çeviren ve çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı da reyting düşüşü yaşıyor. Ancak Salı akşamları yayına giren Kanal D’nin Üç Kız Kardeş ve Show TV’nin Baba dizileri de reyting pastasından pay almaya başladı artık…

Fox TV, 7 dizinin gözünün yaşına bakmamıştı! Sırada Evlilik Hakkında Her Şey mi var? 8

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece ve Gökçe Eyüboğlu’nun yer aldıkları dizinin senaryosunda revizyona gidilmişti. Reytinglerin düştüğü görülünce, dizinin Yıldırım’ı Yiğit, ölerek diziden ayrılmış ve son bölümde de ölümünün bir cinayet olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu arada Evlilik Hakkında Her Şey dizisine etkili oyunculuklarıyla beğeni toplayan Serkan Altunorak ve Barış Kılıç da dahil oldu. Dizide bir zaman atlaması yaşandı ve olaylar da değişti.

Fox TV, 7 dizinin gözünün yaşına bakmamıştı! Sırada Evlilik Hakkında Her Şey mi var? 9

Yine de tüm bu yapılan değişiklikler, yayınlanan son bölüm reytingine bakılırsa izleyiciyi çok etkilememişe benziyor!
Son bir kaç haftadır toparlanması beklenen reytinglerin giderek düştüğü görülmekte. Hafta içinde yayınlanan 22. bölümün reytingleri de erken final endişelerini doğurmakta!

Tüm kategorilerde 3’lü reytinglere kadar gerileyen dizinin bir an önce toparlanmasına ihtiyaç var! Bu hafta total izleyicide 13. sıraya düştü Evlilik Hakkında Her Şey dizisi. İlk 10’a bile giremedi. AB’de günü sekizinci ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada tamamladı.

Evlilik Hakkında Her Şey

Aslında hala bir şansı var dizinin. Zira kemikleşmiş bir izleyiciye sahip ve onlar diziyi bırakmaya hiç de niyetli değiller. Salı akşamlarının konusu ve oyunculuklarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan dizisinin bitmesini kimse istemiyor. Fakat Fox TV’nin daha önce 3’lü reytinglere düşen dizileri Kanunsuz Topraklar ve Elkızı isimli dizilerine final yaptırdığı düşünülürse, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için de tehlike çanları çalıyor demektir!

Fox TV sezon başından beri, Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Misafir, Yalancılar ve Mumları, Kanunsuz Topraklar, Elbet Bir Gün, Elkızı dizileri için final kararı verdiğini de hatırlatalım…

Ayrıca hafta içinde kanalın bir başka dizisi Son Nefesime Kadar için de final kararı alındığı öğrenildi. Bu haberle birlikte Fox TV, sezon başından beri 8 dizisi için final kararı vermiş oldu…