Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Hünkar’ından sonra Vahide Perçin, yeni dizisinde hakim rolünde!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Hünkar’ından sonra Vahide Perçin, yeni dizisinde hakim rolünde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Vahide Perçin, hangi yapımda rol alsa izleyici onu büyük bir beğeni ve heyecanla izliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi o gittiğinden beri hala ekranda ama Hünkar’ın yokluğu hissedilmeye devam ediyor. Usta oyuncu, canlandırdığı her karakterler, yer aldığı yapımlara da büyük katkı sağlıyor.

Vahide Perçin’i ekranda görmek isteyen hayranları için güzel bir haber yakın zamanda ortaya çıktı. Perçin, yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Hünkar gibi yine güçlü bir karaktere hayat verecek.

Televizyon kanallarında şu sıralar giderek artan hukuk temalı dizilere bir yenisi daha eklenecek. Yargı, Masum, Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinden sonra atv için çekilecek yine hukuk konularının ağırlıkta olduğu bir dizi yolda.

Son alınan bilgilere göre Vahide Perçin de dizinin önde gelen isimlerinden. Oyuncu, bir Hakim’i oynayacak bu kez yeni dizisinde. İzleyenleri şimdiden heyecanlandıran dizinin yapımcısı pek çok iddialı yapımda imzası bulunan TIMS&B Productions.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ından sonra Vahide Perçin, yeni dizisinde hakim rolünde! 7

Bir kadın hakimin hikayesinin anlatılacağı dizinin iki bölümünün şimdiden çekildiği de konuşulmakta. Ancak diziyle ilgili olarak çok fazla bilgi sızmıyor. Yeni dizinin adı bile net değil. Yeni sezonda yayınlanması beklenen dizinin senaryosunu, usta kalem Ayfer Tunç yazıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise en son Hekimoğlu dizisinin de yönetmenliğini yapan Emre Aybek üstlenecek. Proje ile ilgili olarak öne çıkan isim Vahide Perçin oldu. Ancak başka bir oyuncu ile ilgili bir bilgi de yok. Fakat bu kadar bilgi bile izleyenlerin merakını cezbetmeye yetecek nitelikte. Zira Vahide Perçin’in yer aldığı bir işin hayli iddialı olacağı da aşikar…

Vahide Perçin, çekimleri Adana’da yapılan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kendi isteği ile ayrılmıştı. Oyuncu, evinden uzakta geçirdiği dönemde yorucu set saatleri karşısında sağlığı nedeniyle ayrılma kararı vermişti.