Ana sayfa Sosyal Medya Kasvetli Nalan’dan sonra, Burcu Biricik’ten kahkaha attıran foto!

Kasvetli Nalan’dan sonra, Burcu Biricik’ten kahkaha attıran foto!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da Nalan karakterine başarıyla hayat veriyor Burcu Biricik. Oyuncu, Hayat Şarkısı isimli dizide oynadığı Hülya karakterinin ardından kariyerinde bir sıçrama yaşamıştı.

Geçtiğimiz sezon başlayan Camdaki Kız dizisinin hemen öncesinde, tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Oyuncu, o dizide partner olduğu Feyyaz Şerifoğlu ile daha sonra Camdaki Kız’da da partner olmuştu.

Biricik, her ne kadar Camdaki Kız’da ağır dramatik bir hikayesi olan ve üzerindeki kasveti bir türlü atamayan Nalan’ı oynasa da gerçek hayatında son derece sürprizli, eğlenceli, canlı ve neşeli bir kişilik.

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarında da oyuncunun macera seven yanı, eşi Emre Yetkin ile farklı ülkelere yaptıkları seyahatlerden yayınladığı fotoğraflarıyla da görülmekte. Mütevazi ve samimi kişiliği de yine hayranlarının en çok sevdiği tarafı oyuncunun.

Burcu Biricik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de yine yaptı yapacağını! Oyuncu, alnına bağladığı bir kurdela ile verdi pozunu. Görenleri gülümseten pozunun altına da samimi ve esprili bir dille yazdığı sözleri de dikkat çekti.

“Ne büyük bir mutlulukla umutla uyandım bu sabah bir bilseniz… Kadın olmak hiç olmadığı kadar umut verdi, güç verdi bana bugün. Yapabileceklerimin, üretebileceklerimin, yan yana olursak üfff neler yapabileceğimizin farkındayım. Varlığımız, yanıbaşımda hissettiğim omzunuz en büyük güç. Seviyorum kız siziii… Kadınlar günümüz kutlu olsun, hep var olalım yan yana…” diye yazdı oyuncu mesajında…

Kasvetli Nalan'dan sonra, Burcu Biricik'ten kahkaha attıran foto! 7