Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, final yaptırmaya kıyamadığı dizisi için farklı bir karar aldı!

Fox TV, final yaptırmaya kıyamadığı dizisi için farklı bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında erken final yapan Kusursuz Kiracı dizisinin ardından Mahkum’un da bitmiş olması, birçok dizi hayranını kaygılandıran bir sürecin yeniden başladığı hissiyatını verdi. Fox TV’nin düşük reytingler getiren dizilerine fazla zaman tanımadan yayından kaldırması nedeniyle izleyicilerde büyük tedirginlikler yaşanıyor.

Darmaduman isimli gençlik dizisinin sevenleri de bu tedirginliği en yüksek perdeden yaşıyor. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı Darmaduman dizisi perşembe rekabetinde yeterince ilgi görmedi. Düşük gelen reytingler ile birlikte diziyi beğenenleri de erken final kaygısı aldı. Fox TV’nin dizilerine acımadan hızlıca final kararları almasının yarattığı psikoloji ile Darmaduman hayranları da büyük tedirginlik içinde.

Fox TV, final yaptırmaya kıyamadığı dizisi için farklı bir karar aldı! 8

Fox TV, perşembe akşamları iyi sonuçlar gelmeyince diziyi Cumartesi akşamlarına kaydırdı. 19 Kasım Cumartesi günü de Darmaduman dizisinin 4. bölümü izleyicilerle buluşacak. Fox TV’nin bu son kararı, diziyi kurtarma adına yapılan bir hamle olarak gözüküyor. Özellikle Kardeşlerim ve Gönül Dağı gibi uzun süredir başarılı şekilde Cumartesi akşamlarını kaplayan iki dizinin yanında Darmaduman’ın şansının ne olacağını da bekleyip göreceğiz.

Dizi hayranları, Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olan Darmaduman’ın oyuncu kadrosunu çok beğendi ve başarılı genç isimlerin bir erken final şanssızlığına uğramasını istemiyor.

Fox TV, final yaptırmaya kıyamadığı dizisi için farklı bir karar aldı! 9

Darmaduman dizisine ne olacağı bilinmez ama, Fox TV, gün değişikliği kararı vererek bu diziyi harcamak istemediğini, elinden geleni yaptığını gösteren adımlar atıyor.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi önemli isimler bulunuyor.