Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinde Barış’ın tetikçisi Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun formunun sırrı ortaya çıktı!

Mahkum dizisinde Barış’ın tetikçisi Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun formunun sırrı ortaya çıktı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Savcı Fırat’ın hikayesini konu alan Mahkum dizisi, son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alıyor. Perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan dizide başroller Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu haricinde performanslarıyla dikkat çeken pek çok isim var.

Genç oyuncu Hayal Köseoğlu, bu isimlerden biri. Sasha karakteriyle İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Barış’ın sağ kolu olan oyuncu hiç affı olmayan tam bir suç makinesi. Kötü karakter olmak için tüm meziyetleri barındıran Sasha, yeri geldi mi bilgisayar korsanı oluyor, yeri geldi mi de hedefi tam isabetle vuran soğuk kanlı bir katil.

Mahkum dizisinde Barış’ın tetikçisi Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun formunun sırrı ortaya çıktı! 8
Aslında Hayal Köseoğlu’nu biz naif karakteriyle tanıdık hep. En son geçen sezon Mucize Doktor dizisiyle karşımıza çıkan oyuncu Demir’e aşık Açelya karakterini canlandırmıştı. O dönem kilolarıyla dikkat çeken isim magazin haberlerine konu olmuştu.

Hayal Köseoğlu’nun şimdi o kilolu günlerinden hiç eser yok. Sosyal medyada zaman zaman yaptığı iddialı paylaşımlarla da zaten bunu çok net gösteriyor. Yoğun geçen setlerden zaman bulduğunda güzel oyuncu soluğu sık sık spor salonunda alıyor özel hoca eşliğinde çalışıyor.

Mahkum dizisinde Barış’ın tetikçisi Sasha’yı canlandıran Hayal Köseoğlu’nun formunun sırrı ortaya çıktı! 9