Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV için Savaşçı dizisi senaristinden yeni asker dizisi! Yasemin Allen ile Kubilay Aka aynı projede!

Fox TV için Savaşçı dizisi senaristinden yeni asker dizisi! Yasemin Allen ile Kubilay Aka aynı projede!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beş sezon süren Savaşçı isimli dizinin ilk 4 sezonluk muhteşem performansını unutmayan birçok izleyici var. Eskişehir’de çekimleri yapılan Savaşçı bir asker dizisi olarak çok etkili olmuştu. Berk Oktay’ın ilk 4 sezonda başrolünde olduğu bölümler Savaşçı dizisi hayranlarını adeta mest etmişti.

Fox TV’nin uzun süre milyonları ekrana taşıyan Savaşçı dizisinin bir benzeri için adımlar atması sonucunda ortaya Dokuz Oğuz isimli yeni bir dizi çıktı. Savaşçı dizisinin senaristi Süleyman Çobanoğlu, şimdi de bu yeni dizi için etkili bir senaryo oluşturdu. Savaşçı dizisinin hayranlarını yeniden ekrana çekmek için Fox TV’nin attığı adımlar gayet akıllıca bir hareket olarak gözüküyor.

Fox TV için Savaşçı dizisi senaristinden yeni asker dizisi! Yasemin Allen ile Kubilay Aka aynı projede! 8

Savaşçı dizisi aksiyonu bol ama çekimleri zor bir hikayeydi. Eskişehir’de yapılan zorlu çekimlerde oyuncular büyük mücadele içine girmişti. Dizinin özellikle kış aylarında çekilen bölümlerinde oyuncular soğuk hava nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadıklarına her fırsatta dile getiriyordu.

Dokuz Oğuz isimli yeni asker dizisi de Eskişehir’de çekilecek ve Savaşçı dizisinin görsel zenginliğini sergileyecek ama aynı zamanda da çekim zorlukları oyuncuları zorlayacak.

Dokuz Oğuz isimli dizinin 4 önemli oyuncusu ile anlaşmalar yapıldı. Bu isimler arasında Dağhan Külegeç, Deniz Işın ile birlikte Yasemin Allen ve Kubilay Aka da bulunuyor. Kubilay Aka dizide Karanlık lakaplı bir yüzbaşıyı canlandıracak. Yasemin Allen ise Tomris Albay karakteri ile asker olacak.

Çok etkili 4 genç oyuncu ile yeni Fox TV dizisi için önemli bir hazırlık süreci yürütülüyor. Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belli değil ama oyuncu kadrosunun tamamlanma aşamasında olduğuna yönelik bilgiler geliyor.

Fox TV için Savaşçı dizisi senaristinden yeni asker dizisi! Yasemin Allen ile Kubilay Aka aynı projede! 9

Tuncer Salman, Serhan Onat, Hakan Boyav gibi isimlerin de Dokuz Oğuz isimli yeni diziyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Tuncer Salman’ın dizinin kötü adamlarından birisi olması, Teşkilat dizisindeki iyi adam rolünden sonra hayranlarını şaşırtacak gibi gözüküyor.

Savaşçı dizisinin muhteşem etkisi yaratılabilir ise Dokuz Oğuz dizisinin de Fox TV için geniş bir izleyici kitlesini ekranına çekme imkanı ortaya çıkacak gibi gözüküyor.