Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV Savaşçı ile başaramadı, Öğretmen hiç olmadı, kurtarıcı dizi sonunda ortaya çıktı!

Fox TV Savaşçı ile başaramadı, Öğretmen hiç olmadı, kurtarıcı dizi sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazar akşamları 4 sezon boyunca Savaşçı dizisinin hakimiyetinde geçti. Asker dizisi iyi reytingler aldığı için de uzun yıllar devam edebilme şansını yakalamıştı. Ancak bu sezon yayınlanan 3 stok bölümünden sonra dizide işler karıştı. Berk Oktay ayrılarak, Yasak Elma’ya katıldı. Yeni başrol oyuncusu ile Savaşçı’nın yeniden çekileceği söyleniyor ama net bilgiler henüz yok…

Fox TV, Pandemi öncesinde yayına aldığı Öğretmen dizisini de 36 bölüm olarak planladı ama ikinci sezon beklenen reytingler gelmeyince 9.bölümde dizinin finali yapıldı. Geçen hafta 3’lü reyting oranları ile Öğretmen’e final yaptırarak büyük tepki çeken Fox TV, bu Pazar ise yeni dizisi Kefaret’i oyuna sürdü. Bu hamlesi ile kanal aradığı reytingleri ve diziyi de bulmuş oldu.

Fox TV Savaşçı ile başaramadı, Öğretmen hiç olmadı, kurtarıcı dizi sonunda ortaya çıktı! 10

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün reytingleri hiç de tahmin edilmeyecek kadar iyi geldi. Arıza dizisine totalde çok yaklaşan Kefaret, AB ve ABC1’de ise bariz bir şekilde geçmeyi başardı.

Kefaret’in müthiş bir başlangıç yapması dikkatleri çekerken, Fox TV’de sonunda aradığı Pazar klasiği dizisini bulmuş oldu. Artık, Savaşçı dizisi geri dönse bile Pazar akşamlarını geri alması imkansız bir durum…

Fox TV Savaşçı ile başaramadı, Öğretmen hiç olmadı, kurtarıcı dizi sonunda ortaya çıktı! 11

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme aldığı “Kefaret” dizisi dün akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Dizi ilk bölümüyle ABC1 20+ hedef kitlede 7.22 reyting ve 13.88 share, AB hedef kitlede ise 5.80 reyting ve 12.35 share alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. Totalde ise 6.50 reyting ile Arıza’nın hemen gerisinden günün en çok izlenen ikinci dizisi olan Kefaret, 2. bölümüyle bu kategoride de Arıza’yı geride bırakabilecek bir potansiyele sahip.

Fox TV Savaşçı ile başaramadı, Öğretmen hiç olmadı, kurtarıcı dizi sonunda ortaya çıktı! 12

Dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur paylaşırken, onlara Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Enis Yıldız, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Tolga Güleç gibi birbirinden başarılı oyuncular da eşlik ediyor.

Fox TV Savaşçı ile başaramadı, Öğretmen hiç olmadı, kurtarıcı dizi sonunda ortaya çıktı! 13

İki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıklarını konu alan “Kefaret”, her Pazar saat 20.00’de FOX’ta.