Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özacar geri döndü! Kefaret’in Meltem’i ile yine çok etkileyici!

Özge Özacar geri döndü! Kefaret’in Meltem’i ile yine çok etkileyici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında dün akşam yeni bir dizi başladı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide, genç isimlerden Özge Özacar da büyük dikkat çekiyor… Geçtiğimiz sezon Sevgili Geçmiş isimli dizide canlandırdığı Azra karakteri ile büyük ilgi gören oyuncu, sadece performansı ile değil söylediği şarkılarla da göz doldurmuştu. Oyuncu sosyal medyada da farklı paylaşımları ile çok dikkat çeken birisi…

Kefaret dizisinin reytinglerde çok iyi sonuçlar alması genç oyuncu adına da iyi bir başlangıca işaret ediyor. Kefaret, 6-7 arası reyting oranları ile yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olduğunu gösterdi. Meltem karakteri ise daha ilk bölümden dikkat çekmeyi başardı.

blank

Meltem Serez karakteri ile göz dolduran oyuncuya sosyal medyada hayranlarından da büyük destek geldi. dikkat çekti. Dizide Yurdaer Okur’un canlandırdığı Doktor Ahmet Çınarlı ile tutkulu ilişkisi ile dizi gündemine damga vuran Meltem Serez, çok konuşulacak bir karakter olarak dikkat çekti.

Meltem Serez’i oynayan güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Özge Özacar kimdir? İşte izleyicilerin merak ettiği oyuncu hakkındaki detaylar:

blank

Özge Özacar 22 Nisan 1995’te İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Özacar, Zeynep Günay Tan, Merve Taşkan, Harika Uygur gibi isimlerden oyunculuk eğitimleri aldı.

Sevgili Geçmiş dizisinde canlandırdığı Azra karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. İngilizce ve Fransızca bilen genç oyuncu, aldığı dans derslerinin ardından çektiği dans videolarıyla da dikkat çekti.

blank