Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı… Dizi oyuncuları, ekran yüzleri herkes oradaydı…

Fox TV yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı… Dizi oyuncuları, ekran yüzleri herkes oradaydı…

tarafından zk zk

FOX’un en sevilen dizilerini, merakla beklenen yapımlarını ve oyuncularını, haber yüzlerini buluşturan 2017-2018 yeni yayın dönemi tanıtım filmi geçtiğimiz gün izleyiciyle buluştu.

Çekimleri dört günde tamamlanan filmin yönetmenliğini Murad Küçük, prodüksiyonunu IFP, styling’ini Hakan Öztürk ve saç-makyajını Zamir Kabak üstlendi.

120 kişilik yapım ekibinin görev aldığı filmin afiş fotoğraflarını ise Zeynel Abidin Ağgül çekti.
36 ekran yüzü ve oyuncuyu buluşturan FOX’un yeni tanıtım filmi, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı, sosyal medyada da çok ilgi gördü.

36 ekran yüzünü buluşturan çekimlerde, sözleri özel olarak yazılan parça eşliğinde ünlü isimlerin coşku ve heyecanlı anları ekrana yansıdı.

Filme özel sanatı çalışılan platoda gerçekleştirilen çekimlerin ilk günkü misafirleri “Benden Söylemesi” programının sunucusu Merve Yıldırım, “Şevkat Yerimdar” dizisi oyuncuları Özgürcan Çevik ile Başak Parlak, “Her Şey Gerçek” programının sunucusu Seda Akgül ve yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan, sezonun iddialı işlerinden biri olacak, yeni dizinin başrol oyuncuları Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar oldu.
İkinci günün ilk misafirleri, “İlk Buluşma” programının moderatörleri Şinasi Yurtsever ile Sinan Çalışkanoğlu oldu, onları ekranların sevilen ismi, usta oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem, “Kalbimdeki Deniz” oyuncuları Kutsi ile Özge Özberk ve yakında yepyeni bir formatla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Tolga Çevik takip etti.
Üçüncü gün çekime “Sen İste Yeter” programının sunucusu Hande Ataizi, FOX Haber ekibi, İlker Ayrık ve “Bizim Hikaye” oyuncuları Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan katıldı.

Çekimler, “No: 309” oyuncuları Furkan Palalı, Demet Özdemir, Erdal Özyağcılar ve Sumru Yavrucuk ile devam etti, ünlü şef Memet Özer, “Savaşçı” dizisinin oyuncuları Murat Serezli, Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, “Kaybolan Çiçekler”in sunucusu İnci Ertuğrul ve “Kayıtdışı” dizisi oyuncuları Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert, Burak Yamantürk ve Müge Boz ile sona erdi.