Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV planı yaptı, Demet Özdemir ile Engin Akyürek çılgınlığı başlıyor!

Fox TV planı yaptı, Demet Özdemir ile Engin Akyürek çılgınlığı başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Adım Farah dizisi ilk bölümü ile 1 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolündeki diziyi heyecanla bekleyen milyonlarca izleyici var. Dizi hayranları uzun süredir bu ikiliyi bekliyor ve Adım Farah’ın çok iyi bir çıkış yapmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Çarşamba akşamları reytinglerde dengeyi değiştirecek bir proje olan Adım Farah, aynı zamanda Fox TV’de bir tekrar çılgınlığı da başlatacak.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranları, uzunca bir süre anlaşılan Fox TV’de Adım Farah dizisini sık sık görecek. Kanalın büyük hedefler belirlediği diziyi toplumun geneline yaymak için stratejisi de hazır. Şimdiye kadar fragmanlar ile oluşturulan büyük farkındalık ve merak unsurunu, dizi yayınlandıktan sonra tekrarlar ile sürdürecek olan Fox TV, diziyi pazartesi gününe kadar dizinin 1. bölümünü tam 6 kez yayınlayacak.

Fox TV'de planı yaptı, Demet Özdemir ile Engin Akyürek çılgınlığı başlıyor! 10

1 Mart Çarşamba akşamı ilk olarak 20.00’da izleyicilerle buluşacak olan dizi. İlk bölümün ardından saat 22.00’da bir kez daha ekrana gelecek.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranları, sonraki günlerde de dizinin ilk bölümünü farklı zamanlarda yine Fox TV ekranında bulacak.

2 Mart Perşembe günü Adım Farah 1. bölümü ile saat 20.00’da bir kez daha yayınlanacak.

Cuma günü dizinin tekrarını ekrana getirmeyecek olan Fox TV, Cumartesi günü ise saat 17.00’da birinci bölümü bir kez daha ekrana getirecek.

5 Mart Pazar günü ise saat 15.00 ile 01.45’te dizi üst üste iki kez daha izleyici ile buluşacak.

Fox TV'de planı yaptı, Demet Özdemir ile Engin Akyürek çılgınlığı başlıyor! 11

6 günde toplam 6 kez Fox TV ekranında yayınlanacak olan Adım Farah dizisinin tutması için kanal yetkililerinin ne kadar çok istekli olduğunu bu durumdan da anlayabilirsiniz.

Televizyon ekranının yanı sıra Fox TV’nin dijital platformlarda da diziyle ilgili çok sayıda paylaşım yapması bekleniyor. Özellikle de youtube ortamında dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicilerden nasıl bir geri dönüş geleceği de merak ediliyor.