Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Son Yaz dizisi duyuruldu, Zümrüdüanka kurban edilebilecek en zayıf halka!

Fox TV’de Son Yaz dizisi duyuruldu, Zümrüdüanka kurban edilebilecek en zayıf halka!

tarafından ker_def

Dizi dünyasında hareketliliğe neden olan değişiklik Fox TV tarafından da basın bülteni ile duyuruldu. Cumartesi akşamları yayınlanan Zümrüdüanka artık Çarşamba günleri izleyicilerle buluşacak. Sen Çal Kapımı isimli Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolündeki romantik komedi dizisi ise artık Cumartesi günleri izleyicilerle buluşacak.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki güçlü yapımın yanı sıra; Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek gibi kendi kemik kitlesi olan dizilerle yarışacak olan Zümrüdüanka’nın şansı düşük gözüküyor… Dizinin hayranları, reytinglerin düşük gelmesi durumunda Zümrüdüanka’nın final yapacağını öngörüyor… Ayrıca Son Yaz isimli Fox TV’nin yeni dizisinin çekimleri de başladı. Yani yakında bu yeni dizi için bir dizinin kurban edilmesi gerekecek. Bu noktada da Zümrüdüanka’nın çarşamba günleri iyi sonuçlar alamaz ise final yapılacak dizi olması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

Fox TV’den Zümrüdüanka değişikliği de basın bülteni ile duyuruldu. İşte o duyurunun detayları: “FOX’un sevilen dizisi “Zümrüdüanka” bundan böyle Çarşamba günleri ekrana gelecek.

Fox TV'de Son Yaz dizisi duyuruldu, Zümrüdüanka kurban edilebilecek en zayıf halka! 11

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Yaşar İrvül ile Efe İrvül’ün, yönetici yapımcılığını Birsel Çıkıncı’nın, proje tasarımını Can Sinan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu ve senaryosunu Berat Deniz Demirbilek, Serdar Soydan ile Tufan Bora’nın kaleme aldığı dizinin yarın bölüm tekrarı yayınlanacak.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı ve Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekimleri devam eden “Zümrüdüanka”, 25 Kasım Çarşamba saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta…”

Hemen bir not ile 19 Kasım Çarşamba günü Zümrüdüanka dizisinin 19. bölüm tekrarının yayınlanacağını hatırlatalım.