Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den Ayşegül Harikalar Diyarında dizisi geliyor

Fox TV’den Ayşegül Harikalar Diyarında dizisi geliyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından beri tam 6 dizisi final yapan Fox TV, yeni dizi çalışmalarına ise durmadan devam etmekte. Hepsi birbirinden iddialı yapımları ekrana getiren kanal, ne yazık ki bazı dizilerini sevdiremedi! Geçtiğimiz sezondan gelen dizileri ile birlikte tam 11 yapım yer aldı kanalda. Şu an devam eden 5 dizisi var kanalın.

Hatırlanacağı üzere sezon başında büyük iddialarla başlamıştı Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Uzak Şehrin Masalı, Misafir, Elkızı. Fakat reytingleri düşük gelince, bazı diziler bir kaç bölüm sonra ekrandan kaldırıldı. Bu diziler arasında en çok şaşırtan ise Son Yaz oldu. Zira bir önceki sezondan gelen dizinin kemik bir izleyicisi vardı ve final yapmasını hiç beklemiyordu.

Fox TV, diziler konusunda çok fazla uzatmadan final kararı vermekte. Halen ekranda devam eden Mahkum, Yasak Elma, Kanunsuz Topraklar, Aşk Mantık İntikam ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri heyecanla izleniyor.

Ancak son gelen habere göre final yapacak diziler arasına Kanunsuz Topraklar da katılacak! Reytingleri kötü güden dizi için değişiklikler gündemdeydi fakat bu hafta yayınlanan bölümünün ardından dizinin final yapacağı açıklandı. Böylece Fox TV’nin yayında olan 4 dizisi kalacak.

Kanalın yeni iki dizi projesi de bir süredir gündemde. Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrolünde oynadıkları Son Nefesime Kadar dizisinin tanıtımları dönmeye başladı çoktan. Dizinin, final yapan Elkızı dizisinin yerine Pazar akşamları yayınlanması bekleniyor. Henüz net bir tarih yok.

Fox TV'den Ayşegül Harikalar Diyarında dizisi geliyor 7

Bu arada bir başka dizinin daha hazırlığının yapıldığı yakın zamanda ortaya çıktı. İsmi ile de dikkatleri çekmeyi başardı! Ayşegül Harikalar Diyarında isimli diziyle ilgili çok fazla bilgi yok. Ancak 2022’nin iddialı yapımları arasında yer aldığı anlaşılıyor.

Tims&B imzalı dizide, 3 genç kızın başından geçen olaylar anlatılacağı kulislere yansıdı. Bu üç başrolü kimin oynayacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu!

Nisan ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin hazırlıkları sürüyor. Şu sıralar titizlikle bir çalışma yürütülmekte. Ayrıca oyuncu seçimlerinin de henüz netleşmediği gelen bilgiler arasında.

Dizinin güncel hayatımızla ilgili bir tarafı da var. Sosyal medya nedeniyle hayatları değişen insanların kendisinden pek çok şey bulacağı bir yapım olacağı şeklinde kulis bilgileri gündemde. Hikaye’nin üç kahramanı Ece, Ayşegül ve Gamze isimli kızların hikayeleri yer alacak dizide. Kızlardan Ece’nin sosyal medya ile değişen hayatı aktarılırken, diğer iki genç kızın da kuaförde çalıştığı farklı hayatları ekrana gelecek.

Bir dram hikayesi olacağı öğrenilen Ayşegül Harikalar Diyarında dizisi ile Fox TV’nin yeni sezonda şanssız giden sürecinin bir nebze daha değişeceği umuluyor.