Ana sayfa Sosyal Medya Gürberk Polat, Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu’na hayran kaldı!

Gürberk Polat, Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu’na hayran kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum isimli dizide çok başarılı performans ortaya koyan İsmail Hacıoğlu, izleyicileri etkilediği kadar birlikte rol aldığı arkadaşlarının da enerjisini yükseltiyor.

Mahkum isimli dizide rol alan isimlerden birisi de Gürberk Polat oldu…Babil isimli Star TV dizisinde canlandırdı Mert karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 2019 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor. Mahkum isimli dizide canlandırdığı Eren karakteri ile tecrübelerini artıran oyuncu, rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu’nun başarılı performansını takdir eden isimlerden oldu.

Gürberk Polat, Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu'na hayran kaldı! 8

İsmail Hacıoğlu ile birlikte aynı sette olmanın şansını yakalayan Gürberk Polat, ayrıca onun bir hayranı olduğunu da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sergiledi. Genç oyuncu, “Seninle oynamak büyük mutluluk” mesajı ile rol arkadaşına övgüde bulundu.

Onur Tuna ile birlikte Mahkum dizisinde muhteşem bir performans ortaya koyan İsmail Hacıoğlu, yetenekleri ile izleyenleri etkilerken, aynı durumun sette rol arkadaşlarına da yansıdığı bu mesaj ile ortaya çıkmış oldu.

Gürberk Polat, Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu'na hayran kaldı! 9

Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi Mahkum oldu… Perşembe rekabetinde birincilikler elde eden dizinin hikayesi çok ilgi çekti ve izleyiciler de büyük bir heyecan ile yeni bölümleri bekliyor.

Seyircinin bu ilgisi de genç oyuncu Gürberk Polat’ın da öne çıkmasını sağladı.