Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde bir değil, iki tane bomba gibi gelişme var!

Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde bir değil, iki tane bomba gibi gelişme var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde her bölüm heyecanlı ve entrikalarla dolu geçiyor. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünü merakla bekleyen hayranlar, üst üste şoke eden gelişmelerle karşılaşacak.

Doğan ile Yıldız arasındaki sahte gibi başlayan evlilik, Doğan’ın farklı yaklaşımı ile çıkmaza girebilir. Doğan’ın Yıldız’a güzel davranması dizi hayranlarını çok memnun etti. Murat Aygen’in başarıyla canlandırdığı karakterin Yıldız’ın yaptığı hatalardan sonra onu sevgiyle kucaklaması hem Halit hem de Çağatay’da göremediği bir detaydı. İzleyiciler de bunu yakaladı. Yıldız, sahte bir evlilik olduğunu düşünse de Doğan için bu onu kazanma yarışına dönüşüyor.

Yasak Elma dizisinde iki bomba üst üste gerçekleşecek. Bu iki konunun da merkezinde Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay buluyor. Doğan ile Yıldız arasındaki evlilik sonrasında Ender de dengeyi kurmak için Çağatay ile evlenmeleri gerektiğini düşünüyor. Bu konuda adım da atan Ender, her şeyin istediği şekle gelmesini bekliyor.

Fox TV'nin Yasak Elma dizisinde bir değil, iki tane bomba gibi gelişme var! 54

Kumru ise, babası Doğan ile Yıldız’ın evlenmesinin şokunu yaşarken, şimdi de Ender’in Çağatay’a teklifi ile şaşıracak. Ancak asıl bomba Kumru da hamile… Yasak Elma dizisinin 130. bölümünden yayınlanan fragmanda Kumru’nun Çağatay’dan hamile olduğu ve onunla evlenmeleri gerektiği gösteriliyor.

Dizinin senaristleri yine entrikalarla dolu ve izleyicileri çok şaşırtacak sahneler yazdı. Yasak Elma dizisinin 7 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü çok dikkat çekecektir.

Kumru karakterini hamile olması, dizinin hikayesinin de farklı bir yöne doğru ilerlemesine neden olacak.