Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den dokuzuncu final kararı hangi dizi için alındı?

Fox TV’den dokuzuncu final kararı hangi dizi için alındı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle bu sezon buluşan dizilerin düşük reytingler nedeniyle kısa sürede ekrana veda etmesi, büyük talihsizliklere yol açtı. Yüzlerce kişiden oluşan ekiplerin yoğun çabalarına rağmen diziler istenilen izleyici ilgisine ulaşamaması nedeniyle üst üste final kararları geldi.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elbet Bir Gün, Elkızı ve Kanunsuz Topraklar isimli diziler final yaparak bitti. Bu 7 dizi sezonun daha ortasına gelinmişken izleyicilere veda etmek durumunda kaldı… Ayrıca Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam için de 39. bölümün final olacağı yolunda iddialar da ortada dolaşıyor.

Böylelikle 8 dizisi için final kararı alan Fox TV, çok umut bağladığı bir diziyi daha bitirmek durumunda kalacak. İşte o dizi yeni başlayan Son Nefesime Kadar oldu.

Fox TV'den dokuzuncu final kararı hangi dizi için alındı? 7

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı Son Nefesime Kadar isimli dizinin ömrü sadece 5 bölüm oldu. İlk 3 bölümü yayınlanan ve elde edilen düşük oranlar sonrasında düzelme umudu da görülmeyince kanal yönetimi tarafından final kararı alındı.

BBC’nin Happy Valley isimli ödüllü formatından uyarlanan dizi için Nurgül Yeşilçay, çok umutlu bir açıklama yapmıştı. Happy Valley dizisini izlediği zaman çok beğendiğini, ayrıca kadın başrole de hayran kaldığını belirten oyuncu, yıllar sonra bu rol için sete çıkma şansına ulaştı.

Şile’de çekimleri yapılan dizinin aksiyon dolu sahneleri için silah ile atış eğitimi de alan Nurgül Yeşilçay, bu durumdan pek hoşlanmasa bile sete çıktığında Mihri rolünü canlandırmayı çok sevdiğini söyledi.

Geçen sezon Kefaret isimli diziyle yine Fox TV ekranında olan oyuncu, uzun süren proje ile büyük ilgi çekmişti. Ancak Son Nefesime Kadar dizisinin ömrü ne yazık ki, kısa oldu. Son 2 bölümü kalan dizinin kısa sürede bitecek olması, hayranları da çok üzdü.