Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinden hazin bir sonla ayrılan oyuncu, tv8’in yeni dizisiyle dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden hazin bir sonla ayrılan oyuncu, tv8’in yeni dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezonuyla ekrandaki varlığını hala koruyor. Dizinin kadrosu, ilk başladığı günlerden beri çok değişti. Başrollerden Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ayrılırken, geriye sadece Hilal Altınbilek kaldı. Ancak başka isimler başrollere eklenerek hikaye bambaşka bir şekilde devam etti.

Dizinin geçtiğimiz haftalarda çok sevilen iki oyuncusu da hazin bir sonla projeye veda etmişti. Her iki isim de Bir Zamanlar Çukurovaa’nın çok sevilen ve ilk bölümünden itibaren diziye büyük emek veren oyuncularıydı. Gülten karakterine hayat veren Selin Genç ve Saniye’yi oynayan Selin Yeninci.

Gülten ve Saniye karakterleri, cadde ortasında araç lastiği değiştirirken, bir aracın çarpmasıyla öldüler ve iki oyuncu da böylelikle diziye veda etti.

Bu iki isimden Selin Yeninci, şimdi tv8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova ile kariyerinde çok önemli bir çıkış elde etmişti. Bu kez bir başka iddialı yapım ile ekranda olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden hazin bir sonla ayrılan oyuncu, tv8'in yeni dizisiyle dönüyor! 7

tv8’de prime time kuşağında yayınlanacak olan Bir Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk yer alıyor. NTC Medya imzalı diziye ayrıca Olgun Toker de katıldı. Nisan ayında çekimlerinin başlaması planlanan diziye son katılan isimlerden birisi de Selin Yeninci oldu…

1988 doğumlu olan başarılı oyuncu, 2011 yılında ilk olarak Cennetin Sırları isimli diziyle ekranlara gelmişti. Galip Derviş, Vicdan, Gönül, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Avlu, Yüz Yüze dizilerinde de rol alan Selin Yeninci, ayrıca Ercan Kesal ile oynadığı Nasipse Adayız filmiyle de büyük dikkat çekti…