Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den yeni bir dizi atağı daha geldi, İyilik dizisinin zamanlaması dikkat çekti!

Fox TV’den yeni bir dizi atağı daha geldi, İyilik dizisinin zamanlaması dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakın zaman içinde yeni bir dizi başlayacak. İyilik isimli bu yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve kanal tarafından da bazı bilgiler paylaşıldı. Uyarlama dizilerin artık ustası olarak anılan Medyapım tarafından hazırlanan İyilik dizisi, Güney Kore’de başarılı olan The Queen’s House isimli yapımdan uyarlandı…

İyilik dizisinde dikkat çekici bir oyuncu kadrosu bir araya geldi. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin sezon sonuna yaklaşıldığı bir dönemde yayınlanması ise dikkatleri çekti. Fox TV’nin çok yakın bir zaman içinde diziyi yayına alması bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 22 Nisan’da final yapacak olmasının yanı sıra Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de finale doğru adım adım gittiği Fox TV’de iki dizi öne çıkıyor. Bunlardan birisi Yasak Elma, diğeri ise Mahkum. Bu iki dizi dışında ise gelecek sezon için Fox TV’nin yine birçok diziyi izleyicilerin karşısına çıkartması şart.

Fox TV'den yeni bir dizi atağı daha geldi, İyilik dizisinin zamanlaması dikkat çekti! 8

Diziler olmadan büyük reytingler elde etmek zor olduğu için de Fox TV, üst üste yeni yapımları ortaya çıkartarak, bunlardan bazılarının tutmasını umuyor.

İyilik dizisi de Fox TV’nin bu sezon sonunda tutmasını arzu ettiği bir yapım olarak öne çıkacak. İlk fragmanı yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu sağlam ve hikayesi de dikkat çekici.

Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu, İyilik dizisinde çekimler devam ediyor. Dizinin hikayesi ise şöyle:

Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir.

Fox TV'den yeni bir dizi atağı daha geldi, İyilik dizisinin zamanlaması dikkat çekti! 9
Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

Şimdiden konusuyla büyük merak uyandıran “İyilik”, çok yakında FOX’ta.