Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı yeni dizisi yakında yayınlanacak olan Özge Özpirinçci heyecanını kızıyla atıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı yeni dizisi yakında yayınlanacak olan Özge Özpirinçci heyecanını kızıyla atıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en sevilen kadın oyuncularından biri olan Özge Özpirinçci, yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk ile birlikte kısa süre önce kızları Mercan’ı kucaklarına almıştı. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan ve kızıyla ilgilenen başarılı oyuncu arayı fazla açmadan setlere döndü.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı, bir denizaltı hikayesinin anlatıldığı Netflix Türkiye’nin yeni dizisi Yakamoz S-245 için kamera karşısına geçen Özge Özpirinçci 20 Nisan’da izleyici karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre oyuncu Özge Özpirinçci, kızı Mercan ile birlikte Emirgan’da görüntülendi. Muhabirleri fark eden oyunu, uzaktan el işareti yaparak, “Mercan uyuyor” uyarısında bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı yeni dizinin heyecanını yaşayan Özge Özpirinçci heyecanını kızıyla atıyor! 1

Uzun konuşamayacağını belirten oyuncu, “Kızım ile birlikte kısa bir yürüyüşe çıktık ama yolda uyudu. Bu yüzden başka sefere sohbet ederiz. Ses olursa uyanabilir” diyerek kızının hafif uykusu nedeniyle uyanmasından korktuğunu ifade etti.

İlk sezonu çekilen Yakamoz S-245 dizisinin çekimlerinin ardından yazdan önce çalışmayı düşünmediğini söyleyen Özge Özprinçci, “Biraz Mercan ile ilgileneceğim. Yaz geçsin, sonrasında tabii ki bazı projeler olur” dedi.

Özge Özpirinçci yaptığı paylaşımlarda küçük kızının yüzünü göstermemeye özen gösteriyor. Oyuncu, kızı Mercan’ın kolunu, elini ya da yüzüstü yatarken bir pozunu da paylaşarak hayranlarına minik jestler yapıyor. Magazin muhabirlerine her zaman içten açıklamalar yapan başarılı oyuncu, fotoğrafçıların da haber amaçlı çekecekleri fotoğraflarda da buna dikkat etmeleri istiyor.