Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den yeni kararı Bambaşka Biri dizisi hayranlarını bile şaşırttı!

Fox TV’den yeni kararı Bambaşka Biri dizisi hayranlarını bile şaşırttı!

tarafından ker_def

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri dizisi bu sezonun iddialı projelerinden birisiydi. İlk başta çok iyi reytingler de elde eden ve yurt dışında da geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çeken dizi, daha sonra ise reytinglerde hayal kırıklığı yarattı.

Fox TV’nin düşük gelen reytingler sonrasında Bambaşka Biri dizisini Cuma akşamlarına alması, reytinglerin daha da düşmesini ve sadık izleyici kitlesinin çok azalmasına yol açtı.

Dizinin 16. bölümde final yapacağına yönelik basında çıkan iddialar da bir hayli moral bozdu. Dizinin şimdiye kadar 14 bölümü yayınlandı. Birçok izleyici projenin final yapacağını beklese de, Fox TV’den herkesi şaşırtan bir karar geldi.

Artık Cumartesi akşamları yayınlanacağı duyurulan Bambaşka Biri dizisi, yılbaşı nedeniyle de kısa bir süre ekranda olmayacak.

Dizinin yeni bölümünün artık Cumartesi akşamları yayınlanacağı duyurulurken, Fox TV’nin gün değişikliği hamlesi dizi hayranları için küçük bir umut ışığı da oldu.

Projenin yeni gününde devam edeceğine yönelik bir mesaj olabileceği düşüncesindeki izleyiciler, Cumartesi akşamı da olsa dizinin devam etmesi yönünde görüş bildiriyor.

Yurt dışında çok iyi satışlar elde edilmesi, sosyal medyada yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarından gelen yoğun istek ile birlikte Bambaşka Biri dizisinin ayakta kalma ihtimali de belirmiş oldu.

Ne olacağı ise Ocak ayında net bir şekilde ortaya çıkacak gibi gözüküyor.